Agip Olomouc nafta 37,70kč
Shell Prostějov nafta 37,20kč
To se nenapadně rozkradeballu píše:V sobotu jsem se díval na autosalon . Byl tam test meďoura v USA, kterým redakce jela terénem na údajný dopad UFO. To by nebylo nic zvláštního pro test auta terénem, ale na nasrání bylo to tankování než vyjel od poslední pumpy. Za 1L v přepočtu na naše za 18Kč, kde pak padá těch 20Kč z litru u nás, když se po tankodromu D1 nedá jezdit, a nově postavené dálnice se po pár měsících zvlní.
Potvrzeno, sleva plati i zde. Ušetřeno 49kč.kohla píše:Plati ta akce i na Staru na Krejcarku?
Pochopitelně, že šla cena dolů. Já jsem nedávno koupil plnou nádrž, ješte za 36,50 kč za litr. Tak to jde vždycky v zápětí cena dolů.Ac1D píše:Ceny se hnuly a Jihlava TankOno,EuroOil a Shell maji N95 za 35,9 a diesel -1kc
Dnes sem videl jak chlapik vystal 15minut frontu ke stojanu a pak vzal za 200kc N95
Kdyz se ti to zda moc udelej si vylet do Zdaru tam je N95 za 39,5-39,9 uz asi mesicKaret píše: Pochopitelně, že šla cena dolů. Já jsem nedávno koupil plnou nádrž, ješte za 36,50 kč za litr. Tak to jde vždycky v zápětí cena dolů.
Až nádrž vyjedu, stačí do půlky, tak půjde cena nahoru. Jestli chcete tankovat levněji, sledujte tohle vlákno. Až zase natankuju plnou, dám sem vědět. Pak hned zlevní.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host