Takže s Maxxmotion mi spotřeba šla ještě dolů, oproti Vervě. Otázkou je, jestli ta cena fakt není přemrštěná. V zimě bude asi Maxxmotion vhodnější volba, protože sice nebudou mít 60 cetanů, ale bude to do -32C. Což Verva s 60 cetany nedá, ta je tak -25C.
Na jaře jsem testoval základní neaditivovanou naftu (Makro) plus VIF. Cenově příznivé, při mém nájezdu cca 10 tis. km ročně a rozdílu ceny Makro vs zbytek světa -2 až -3 Kč by to ročně mohlo hodit úsporu až 2 tis. Kč.
ALE
Chod motoru na volnoběh hlučnější, teď si motor přede, ani není poznat diesel. S VIFem hlučné. Na nízké otáčky dunění, hlučné. I žena poznala... Teď není problém na 1200 ot... Ne, že bych v tom jezdil pravidelně, ale motor to vezme, neprotestuje, jede a táhne jako bejk.
Starty s VIFem kouřivější.
Za mě tedy VIF jako nouzovka, když neseženu Vervu či Maxxmotion. Což asi nehrozí

Dokud nedodělám předehřev nafty, tak to v zimě vidím na Maxxmotion nebo na Agip Ultradiesel či jak se jmenuje ta jejich arktická nafta. Arktická nafta, je arktická nafta. Přes léto Verva - kvalitní aditivovaná nafta, s 60 cetany, cenově příznivější než Maxxmotion diesel.