Kdyz nesezeneme sponzory, tak jaky bude na Krivonosce program?Jasio píše:To jsem zvědavý, kdy se na tom vlákně o chlastu a sexu dozvím něco nového o srazu.
![]()

vystizne !!Jasio píše:Už se na tom pracuje, jednání jsou těžká a velmi napjatá...snad někoho ulovím.![]()
Zatím tedy se můžeme připravit na liveshow Blaaany a MobyDicka následovaná jeho veřejnou popravou odstřelním, Pelen si svůj liščí ohon omlátí o ebenitovou tyč aby vytvoříl teplo pro Blaaanu, Taspy předvede záchvat mistra Klaustrofóba, co poteče se vypije a možna dojde i na rybník a kdo přežije ráno zasype kemp vápnem.![]()
![]()
Tak to je opravdu dobré,to se povedlo!!!Jasio píše:Už se na tom pracuje, jednání jsou těžká a velmi napjatá...snad někoho ulovím.![]()
Zatím tedy se můžeme připravit na liveshow Blaaany a MobyDicka následovaná jeho veřejnou popravou odstřelním, Pelen si svůj liščí ohon omlátí o ebenitovou tyč aby vytvoříl teplo pro Blaaanu, Taspy předvede záchvat mistra Klaustrofóba, co poteče se vypije a možna dojde i na rybník a kdo přežije ráno zasype kemp vápnem.![]()
![]()
Viď, že jsem se trefila?Lexie píše:
jako bys me znala![]()
![]()
![]()
Až bude nějaké bližší důležité info tak bude nejspíš i nové téma právě bez těchto sáhodlouhých rozhovorů o tom samém.Jasio píše:To jsem zvědavý, kdy se na tom vlákně o chlastu a sexu dozvím něco nového o srazu.
![]()
Se to dá stejně k vám na Fordfans,ale nevím jestli už Foki mluvil s JR.Hnata píše:šmankote málem mi uniklo že už je termín Křivonosky - PARÁDA - hned to dávám na FordFans a určitě se letos zase dostavíme!
Teda doufám že to nebude vadit ...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů