Jak moc rezne Focus?
- Arny_CZ
- Nováček
Re: Jak moc rezne Focus?
to pzi
Děkuji za pěkný výpis, je to zajímavé.
Ten Focus, co snad budu mít, je sice 2001, ale ještě ta starší verze (blinkry v nárazníku).
Myslel jsem si, že Octavia je na tom lépe, než Focus, co se týče jízdních vlatností.
Ten Focus, co snad budu mít, je sice 2001, ale ještě ta starší verze (blinkry v nárazníku).
Myslel jsem si, že Octavia je na tom lépe, než Focus, co se týče jízdních vlatností.
- pzi
- Test driver
O1 má pevnou zadní nápravu, O2 už multi link jako FF1, ale ztrácí velikostí a vahou hlavně u naftových verzích.Arny_CZ píše:to pzi
C max 1.8 flexifuel titanium
Fiesta 1.4 Ghia
Škoda Rapid spaceback 1.0tsi 81kw
Bol Ff1 combi St 170
Bol Ff1 combi tddi colorado
Bol Ff1 sedan
Fiesta 1.4 Ghia
Bol Ff1 combi St 170
Bol Ff1 sedan
- pbjun
- Test driver
Pozor, octavia II ma stale pevnou napravu, viceprvek ma jen u 4x4 verze a u po FL verzi je nejaky typ viceprvku, ale ani zdaleka neni tak dobry jak u focusu je to defakto jen modifikace vlecnych ramen - koukal sem na to - otec mel vsechny tri verze jak O1 tak O2 pred FL predokol a tedka ma 4x4 po FL 

- pzi
- Test driver
U O2 jsem pevnou ještě neviděl ani doma ani servisu, všude víceprvek, vychází to z Golf V a tam je taky všude víceprvek, jedině kde se ted objevil starý typ tak je nový Rapid.pbjun píše:Pozor, octavia II ma stale pevnou napravu, viceprvek ma jen u 4x4 verze a u po FL verzi je nejaky typ viceprvku, ale ani zdaleka neni tak dobry jak u focusu je to defakto jen modifikace vlecnych ramen - koukal sem na to - otec mel vsechny tri verze jak O1 tak O2 pred FL predokol a tedka ma 4x4 po FL
C max 1.8 flexifuel titanium
Fiesta 1.4 Ghia
Bol Ff1 combi St 170
Bol Ff1 sedan
Fiesta 1.4 Ghia
Bol Ff1 combi St 170
Bol Ff1 sedan
- pbjun
- Test driver
Myslim starou novou - nyni pod nazvem tour a ta mela obyc jako favo.... Podvozek ktery je na focusu nepouziva zadna jina automobilka, jedna se udajne o pasivne rizenou napravu.
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Čoveče máš v tom nějakej hokej.A co třeba Volvo S 40,V 50 nebo Mazda 3 ty používaj stejnej podvozek.O II má vždy víceprvek.
Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019
-
- Zkušený
Octavia II vyráběná cca od r.2004 má zadní víceprvkovou nápravu.
Kuga ST-Line X 2.5 Duratec Hybrid AWD Solar
- pbjun
- Test driver
Nevim, holt asi na prvnich kusech byla stara s vlecnymi rameny, otec mel jednu z uplne prvnich II co byly a fakt tam byla stara hnusna tuha naprava a byl docela des s tim jezdit, skoda ze sem to nefotnul, sem netusil ze sme doma meli takou raritu 

- petulak
- Test driver
Kluci, on se ptal na FOKUSE, a vy jste v BOLESLAVI.

FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
- pbjun
- Test driver
Njn tady byla vlastne otazka jak moc rezne focus 
Jo rezne dost
U me konkretne predek pod podbehama, blatniky byly uz skrz, kapota zevnitr pod housenkou, vsecky dvere pod housenkou, dira v prahu a to je asi vsecko 

Jo rezne dost

- Arny_CZ
- Nováček
Tu rez "pod housenkou" bych ještě chápal, četl jsem, že u Focusů I používal výrobce nevhodný tmel.
Ale ta díra v prahu, to je mazec. To byl ten prah nějak poškozený nebo to prorezlo samo?
Ale ta díra v prahu, to je mazec. To byl ten prah nějak poškozený nebo to prorezlo samo?
- pbjun
- Test driver
Jj prorazil sem ho o patnik a dve zimy zanedbal
Kazde auto Ti zrezne, mam sluzebni fabku II rok 2008 a rezne kapota, strecha, spodky dveri zacinaji taky... Proste hnije vsecko na co seres.... Treba mati ma focuse od fokiho dovoz ze svycar rok 99 tedka najeto pres 200tis a koroze nikde - garazovane a v zime jete tak jednou tydne 

- Arny_CZ
- Nováček
A teď ještě z jiného soudku (nebudu kvůli tomu zakládat nové téma).
Nevíte, kde bych si mohl stáhnout "uživatelskou příručku" na Focuse I (r.v. 2001) ? Nejraději bych někde i zakoupil nějakou v tištěné podobě, ale to nevím, zda by se dalo sehnat-možná se zeptat v servise.
Něco jsem na netu našel, ale buď jen na novější Focus nebo na MKI, ale buď nefunkční nebo placené odkazy.
Tak už návod mám
P.S.: nevíte někdo, kde by se příručka dala zakoupit v tištěné podobě, abych to nemusel celé tisknout na tiskárně? Psal jsem do servisu Ford, zda ji třeba neprodávají, ale zatím se vůbec neozvaly.
Nevíte, kde bych si mohl stáhnout "uživatelskou příručku" na Focuse I (r.v. 2001) ? Nejraději bych někde i zakoupil nějakou v tištěné podobě, ale to nevím, zda by se dalo sehnat-možná se zeptat v servise.
Něco jsem na netu našel, ale buď jen na novější Focus nebo na MKI, ale buď nefunkční nebo placené odkazy.
Tak už návod mám

P.S.: nevíte někdo, kde by se příručka dala zakoupit v tištěné podobě, abych to nemusel celé tisknout na tiskárně? Psal jsem do servisu Ford, zda ji třeba neprodávají, ale zatím se vůbec neozvaly.

-
- Nováček
Mám FOFO 1 rok 2001,
Mam docela už dost jetý troje dveře pod housenkou,
v jednom prahu už se začíná dělat díra.
Prostě hrůza.
Ted jsem udělal jen zoufalý krok, že jsem obrousil práh z venku natřel základovkou a pak gumoasfaltem
Mam docela už dost jetý troje dveře pod housenkou,
v jednom prahu už se začíná dělat díra.
Prostě hrůza.
Ted jsem udělal jen zoufalý krok, že jsem obrousil práh z venku natřel základovkou a pak gumoasfaltem
Ford Focus 1.6 16V, 11/2001