Tak lístky on-line na tento čtvrtek (9.8.) už jsou vyprodané (jedná se celkem o 40 kusů lístků - resp. 2x 20 pro každou ze 2 půlhodinovek), kdo je takto on-line nemá dosud zakoupené (stejně jako já

), má smůlu a bude muset přijet do Brna o trošku dřív a zakoupit je před zahájením jízd na pokladně u vjezdu na okruh.
Do volného prodeje na pokladně okruhu jde celkem 2x 25 kousků vstupenek - tzn. 25 kusů na jízdu od 18:00 do 18:30 a 25 kousků na jízdu od 18.30 do 19.00 hod.
Já osobně tam budu už cca na 15:00 hod., dám obídek, nastavím podvozek, natáhnu se na chvilku někde do trávy a potom si půjdu stoupnout do fronty ke kase - snad nebude takový zájem a 1 kousek z těch 50 lístků, co by tam měly být ještě k dispozici, stihnu zakoupit.
Pro klubáky z Prahy a okolí - vyjíždím z Prahy na Brno ve čtvrtek kolem poledne, kdo má zájem se přidat, napište sem nebo mně na SZ, můžeme to pojmout formou spanilé jízdy STDrivers
P.S. kdyby náhodou někdo z Forďáků z Brna a okolí, kdo ve čtvrtek pojede, zajel na autodrom třeba v pondělí a lístek by mně koupil, bylo by to fajn - nemusel bych ve čtvrtek stát frontu .......
Bobesh Vlk

Focus II. ST - r.v. 2006, úprava Wolf Racing (340 PS,545 Nm), Bilstein B16 Gewindefahrwerk PSS9, AP Racing (kotouče 362 mm, 6 pístků) - desky Raybestos směs ST31, samosvorný diferenciál Quaife, výfuk MILLTEK turbo back, Semi Slick TOYO R888