zirafak píše: len ma tolko nechval,lebo Magic to hned okomentuje![]()
![]()

a nezabudol si po montazi na upgrade brzdovych kotucov ?? to vies, tlmiaci material, to je hmotnost navyse a podla vzorca...........KUTAC píše:to zirafak: zvuk je lepsi, uz nic nerezonuje a co sa tyka basov mozno som ocakaval viac...ale nemam vytlmene zadne dvere a repro je povodne...u teba to bola lahodka pre usi...mozno by bolo vhodne este nastavit nejak radio, zatial tam mam 80Hz a stupen basov 7 (moje nastavenia pre BASS)
Nesouhlasim. To jsi to hodne zjednodusil. To je jako kdyby jsi rekl, ze subwoofer s basreflexovou ozvucnici zahraje to same jako s uzavrenou, ci dalsimi typy ozvucnic a naprosto oddelujes typ poslouchane muziky. S basreflexovou ozvucnici ten akusticky tlak muze byt velky a to dokonce treba techno muzika mu rada - hodne basu a vysoky akusticky tlak.StratoS píše:SW do auta me prijde jako nejvetsi hovezina, protoze na tak malem prostoru uz je to proste prilis velky akusticky tlak.
Nechci se zastavat Magica, ale viz. vyse... muze delat ducduc nebo pokud mi nezalezi na velmi hutnych a nizkych basech dnesnich tanecnich zanru, muzu mit tvrde, dynamicke basy a tech suterenich hloubek a destruktivniho akustickeho tlaku nedosahnu. Kdyz budu poslouchat klasiku, Shakiru, Beyonce apod. budu potrebovat dynamicky zaklad a mekke detailni vysky, predevsim kvuli vyraznym zenskym vokalum. Kdyz budu poslouchat prevazne Scootera tak to bude o necem jinem.StratoS píše: A kdyz pak nekdo napise, ze je velky audio znalec a audiofil a jeste k tomu pripise ze by uz soustavu bez SW nechtel, jak psal tusim Magic, musim se usmivat... protoze kazdy kdo ma rad opravdu kvalitni prednes vi, ze SW patri do domaciho kina a v klasickem poslechu nema co delat.. natoz v aute kde to muze delat maximalne HUUUU a DUCDUC nikoliv kvalitne hrat...
Vsechny repro zahraji vsechno, ale nektere budou lepsi na nektery zanr a druhe zase na jiny, takze i ten zanr muze hodne ovlivnovat rozhodovani.StratoS píše: A pokud uz se tu nekdo ohani znackami.. nevim jak v car-audio technice, ale u klasickeho stereo poslechu nekde doma se rozhodne musi kombinovat spravne znacky zesilovace a repro, protoze nektere si proste rozumi vice a jine mene, proto je potreba mluvit jak o prero tak zes. vzdy v kombinaci..
Ak hovoríš o reproduktoroch do auta, tak si asi mýliš komponenťáky a koaxiály. Neviem, čo by bolo lepšie na poslech ako komponenťáky. Podla mňa sú "siditko" skôr koaxiály. A podla mňa by to bez SW nebolo celkom ono, tiež nemusím "ducduc", ale chcem, aby som tam počul všetko - výšky, stredy, aj basy.StratoS píše:No komponentni systemy a vubec AllInOne nejsou na zadny slusny poslech.. je to takovy "siditko"...
No diskuze marna..kazdyho to je vec a kazdy ma jiny nazor.. ale ja bych si proste do auta SW vzivote nestrcil
ja predpokladam, ze se jenom spletl no... snadlubec píše:Ak hovoríš o reproduktoroch do auta, tak si asi mýliš komponenťáky a koaxiály. Neviem, čo by bolo lepšie na poslech ako komponenťáky. Podla mňa sú "siditko" skôr koaxiály. A podla mňa by to bez SW nebolo celkom ono, tiež nemusím "ducduc", ale chcem, aby som tam počul všetko - výšky, stredy, aj basy.StratoS píše:No komponentni systemy a vubec AllInOne nejsou na zadny slusny poslech.. je to takovy "siditko"...
No diskuze marna..kazdyho to je vec a kazdy ma jiny nazor.. ale ja bych si proste do auta SW vzivote nestrcil
a to akoze u mna v aute si ich nepocullubec píše:Ak hovoríš o reproduktoroch do auta, tak si asi mýliš komponenťáky a koaxiály. Neviem, čo by bolo lepšie na poslech ako komponenťáky. Podla mňa sú "siditko" skôr koaxiály. A podla mňa by to bez SW nebolo celkom ono, tiež nemusím "ducduc", ale chcem, aby som tam počul všetko - výšky, stredy, aj basy.StratoS píše:No komponentni systemy a vubec AllInOne nejsou na zadny slusny poslech.. je to takovy "siditko"...
jasné, počul, nemali chybu, som zabudolzirafak píše: a to akoze u mna v aute si ich nepocul![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host