Podvod starý spacák 4roky
- tomason
- Test driver
Podvod starý spacák 4roky
Čau,
dnes už je možné asi všechno pan prodavač na výstavě stanů mě obalamutil a vydával spacák z roku 2008 za nový model jde o dětský model Vango nitestar convertible.Na netu v podstatě neseženete fotky tohoto kusu už je to historie.
Někde jsem četl ,že dlouhodobě smotaný spacák ztrácí své vlastnosti tudíž by komfortní teplota mohla být uplně jinde je to tak?
Díky všem za názor a rady.
dnes už je možné asi všechno pan prodavač na výstavě stanů mě obalamutil a vydával spacák z roku 2008 za nový model jde o dětský model Vango nitestar convertible.Na netu v podstatě neseženete fotky tohoto kusu už je to historie.
Někde jsem četl ,že dlouhodobě smotaný spacák ztrácí své vlastnosti tudíž by komfortní teplota mohla být uplně jinde je to tak?
Díky všem za názor a rady.
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Podvod starý spacák 4roky
Z jaké byl firmy? Já nedávno kupoval spacák husky kids a pán mi říkal,že prý ideálně spacák do fusaku natlačit,namačkat,neskládat. Že se ty vlákna přes sebe tak propletou a pak to má požadované vlastnosti...Ale mám tuto informaci jen od něj...Ale pro dlouhodobé skladování je určitě lepší jej dát mimo obal...
http://www.prima-spacaky.cz/caste-otazk ... at-spacaky
http://www.prima-spacaky.cz/caste-otazk ... at-spacaky
- tomason
- Test driver
Právě jde i o to že jsem za něj zaplatil víc než za novej kterej je v akci a pán mě prostě oklamal lhal takže mě uvedl v omyl na místě jsem neměl šanci si to ověřit,že lže.Tím porušil zákon a navíc jsem ho koupil na výstavě stanů což se nepovažuje za kamennou prodejnu tudíž bych měl mít možnost vrátit bez udání důvodu do 14 dnů.
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- miki21
- Test driver
Tak si ho najdi a omlať mu to o tlamu, ne?
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- Miri
- Test driver
jj, to je jak každej rok (pokud tedy mluvíme o výstavě stanů v PVA Letňany). Ceny s výstavní slevou jsou dražší, než v jejich kameném obchodě, nemluvě o webshopech. Důvod tam něco koupit je až poslední týden před ukončením kdy už se chtějí zboží skutečně zbavit a tak je sleva významná.
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
OT: jj to jsou ty "slevy" a výhodný koupě. Znám včelaře, kterej med prodává u sebe doma za 80,- Kč za kilo a když ho prodává na farmářskejch trzích tak je to za 160,- Kč 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- alexino
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
silwerwolf: tak to je ale kapánek něco jinýho, předpokládám že víš nebo tušíš, kolik na takovým trhu platí nájem?
tomason: jestli se nepletu, tak tu výstavu stanu v Letňanech pořádá Holan sport ne? Střídaj to s tím jejich outdoor outletem nějak. Nicméně bych silně pochyboval, že koupě na výstavě je možný brát jako místo které není obvyklé. Tohle se dá použít snad jen na smlouvy, nicméně zrovna výstava naopak je místo vcelku typické na prodej... nicméně jestli to je fakt starej model a někde to není uvedené, tak bych se točil hlavně na tom... S tím skladováním je to pravda, spacák by měl bejt venku, obzvlášť když je v kompresním obale, slehnou se vlákna, a ztrácí to celkově funkčnost...
tomason: jestli se nepletu, tak tu výstavu stanu v Letňanech pořádá Holan sport ne? Střídaj to s tím jejich outdoor outletem nějak. Nicméně bych silně pochyboval, že koupě na výstavě je možný brát jako místo které není obvyklé. Tohle se dá použít snad jen na smlouvy, nicméně zrovna výstava naopak je místo vcelku typické na prodej... nicméně jestli to je fakt starej model a někde to není uvedené, tak bych se točil hlavně na tom... S tím skladováním je to pravda, spacák by měl bejt venku, obzvlášť když je v kompresním obale, slehnou se vlákna, a ztrácí to celkově funkčnost...
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113
- tomason
- Test driver
Spacák vyměněn za camp stolek 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- miki21
- Test driver

Fofo II 1,8 16v modrá combi