Hej diky to by jsi byl hodnej ale pak by jsi me musel vezt z5Stanley_vy píše:Z vyškova Tě vezmu.ZAHRY píše:Ou to je na pytel no - ja uvidim jak mi to vyjde zatim jsem ve fazi ze jdu na Ford sraz do Futurra tech 80km pesky
BuffITer píše:Je to v pytli, tak jsem se těšil a nakonec bohužel nedorazím. Včera jsem absolvoval operaci očí a jsem neřídící. Kámoš - plánovaný řidič mi slíbenou účast na poslední chvíli odřekl (zase na druhou stranu nebudu mít nervy, že mi almoST řídí někdo jiný než já) a tak není jak dojet. Tak snad se pánové scuknu s co největším počtem z vás v létě v Hluboké nad Vltavou. Tak ať se vám to zítra vydaří a těším se na fotky.
Mo spousta bab jezdí líp jak chlapi, ovšem to bych nesměl číst Tvé předchozí příspěvky. hehDarwi píše:BuffITer píše:Je to v pytli, tak jsem se těšil a nakonec bohužel nedorazím. Včera jsem absolvoval operaci očí a jsem neřídící. Kámoš - plánovaný řidič mi slíbenou účast na poslední chvíli odřekl (zase na druhou stranu nebudu mít nervy, že mi almoST řídí někdo jiný než já) a tak není jak dojet. Tak snad se pánové scuknu s co největším počtem z vás v létě v Hluboké nad Vltavou. Tak ať se vám to zítra vydaří a těším se na fotky.
ááá pán je po laserubych tě klidně dovezla, ale pochybuju že... bys to svěřil babě
![]()
Jako jaké?BuffITer píše:Darwi píše:BuffITer píše:Mo spousta bab jezdí líp jak chlapi, ovšem to bych nesměl číst Tvé předchozí příspěvky. hehNojo, laser by byl zlatej. Málem jsem přišel o papíry, to by mě zabilo.
Ještě že je zažehnáno.
A další srazík si prostě utéct nenechám. Btw chystá se někdo z vás tady v topicu na Masarykáč na Mezinárodní sraz sportovních aut?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host