Ahoj,
mam problém s manualni klimou na FoFoII rv 2005 - klima obcas spusti, obcas ne, podle technika se mozna jedna o vadnou elmag spojku (k tomu jeste doplneno 300g chladici smesi s barvivem, takze zrejme budou i nejake netesnosti, budeme overovat za par dnu). Chci se zeptat na jednu vec - ve stastnych chvilkach, kdy klima sepne, se ozve zretelny zvuk cvaknuti rele. A naopak, pokud rele neslysim, tak nechladi. Je mozne, ze elmag spojka nejakym zpusobem ovlivnuje chovani rele? Podle me by to melo byt tak, ze zmacknu A/C button, cvakne rele a spojka budto sepne, nebo ne … ale rele by snad melo procvaknout vzdy po pokusu o zapnuti klimy, neplete se? Jde mi o to, zda problem neni spise mezi A/C tlacitkem a pojistkovou skrinkou … uz tady nekdo resil, ze mel cvaknuty kabel pod pristrojovkou.
Diky
Nefcni klima - problem mezi tlacitkem a rele?
-
- Nováček
Nefcni klima - problem mezi tlacitkem a rele?
Mondeo MK5, 1.5EB 118kW, 2016
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefcni klima - problem mezi tlacitkem a rele?
tlacitko da pokyn PCM , ten vyhodnotí jestli ma dostatek tlaku a podle toho pusti proud na rele . pokud bude spatne nektere z cidel , tak to muze delat podobne veci . jeste soucasne si hlida otacky , pokud to bezi "na sytič " tak to klimu nespusti a pokud by nesla sahara tak to taky klimu nespusti protoze to chrani pred poskozenim trubek (vysoky tlak ) .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé