Hmmm... v Brně jsem ještě nejezdil... 14. dubna už bych mohl mít konečně leťáky.
Ale rozumější by asi fakt byly ty jízdy pro veřejnost. To by tam nemuselo být tolik aut.
Co jsem tam už párkrát (myslím 2x) byl, tak když se dojede hned ráno, tak je tam relativně prázno (první dvě tři jízdy). Odpoledne je to už hodně maso. A pokud vás dojede víc (nebo aspoň někdo) s STčkama, tak bych taky dojel a nechal se povozit, protože s mojí 1.6 to je nuda.
jak jsem již psal, bohužel letos 14.4. otvíračku Brna nestihnu.. nicméně, jak jsem již avizoval..
chystáme se v rámi STdriveRS.cz na volné čtvrtky.. do konce dubna navrhnu 2 termíny a zkusíme se domluvit na společné akci/setkání. Mám kladné ohlasy a sám jsem již volné jízdy min. 4x absolvoval.. opravdu jsou tam mnohem lepší podmínky a méně aut a nevybouřenců jako na otvíračce..
Ale pokud máte rádi hodně lidí v ochozech.. a přehlídku těch nejdražších kár a papalášu.. můžu jen doporučit otvíračku 14.4.
pokud byste však měli zájem společně s námi utvořit menší FORDI divizi některý čtvrtek, s možností zajít ještě na motokáry a někde společně posedět...budeme se těšít.
Zdraví
Pavel
STdriveRS.cz
Pro radost: FORD MONDEO MKII ST200 2.5 V6-24V Hatch ´99 + ST200 2.5 V6-24V Kombi ´00 ND
Pro rodinu: VOLVO XC
Pro cesty necesty: FORD RANGER UNLIMITED www.STdriveRS.cz + starší recenze n@MACZ https://moje.auto.cz/tigerbp79/st.html