Tónovaná okna - kontrola od PČR přímo na silnici
- FUGAS
- Test driver

Re: Tónovaná okna - kontrola od PČR přímo na silnici
Klvys: Jednomu člověku z letiště se před lety stalo, že jel z práce a na dálnici srazil nějakou ženskou, která tam přebíhala a zabil jí. Člověk by si na základě logiky člověk řekl, že tam neměla co dělat, takže je to její smůla a že to není řidičova vina. Jenže ouha. Logika šla stranou, rázem se začalo zkoumat, proč jí on neviděl, proč nedokázal zastavit, v jakém technickém stavu měl auto, jaké měl pneu, vzorek na nich, v jakém stavu byly brzdy, jestli to mělo technickou, jestli se věnoval řízení, jakou jel rychlostí, jak to že nedokázal zastavit na vzdálenost, na jakou měl rozhled atd. atd. Řešilo se všechno ostatní, jenom ne to, že tam ta ženská neměla v první řadě co dělat. Začali soudní tahanice, kdy když padnul osvobozující rozsudek, protistrana se odvolala a začalo se znova. V jednu chvíli už to s ním vypadalo, že půjde na tvrdo sedět. Nakonec ho z toho vysekal jeden známý právník, který se specializuje na automobilovou dopravu (pokud si správně pamatuju jmenuje se JuDr. Friml), takže ho sice nakonec nezavřeli, ale po soudech se tahal několik let a nervy měl během té doby v hajzlu. Nebudu ti tu opakovat, co už se ti tu kluci snažili marně vysvětlit, že jsi měl neuvěřitelné štěstí, že ten cyklista kterého jsi srazil byl asi dost mdlého ducha, a nesnažil se tě na základě těch fólií potopit.
Ale nesnaž se tu prosím urážet lidi, kteří nechtějí mít problémy a nazývat je poslušnými pejsky a podobně. Věc totiž nestojí tak, že oni (kam patřím i já) jsou poserové a ty jsi hrdina, ale tak, oni mají rozum a ty vystupuješ dost hloupě. Ano i já jsem tam do nedávna měl nepovolené fólie, ale nikdy jsem okolo nich nevystupoval s takovým sebevědomím, jako ty. Vždy jsem si byl vědom, že je to potencionálně průserové, jen jsem s pokorou doufal, že nebudu mít smůlu...
Ale nesnaž se tu prosím urážet lidi, kteří nechtějí mít problémy a nazývat je poslušnými pejsky a podobně. Věc totiž nestojí tak, že oni (kam patřím i já) jsou poserové a ty jsi hrdina, ale tak, oni mají rozum a ty vystupuješ dost hloupě. Ano i já jsem tam do nedávna měl nepovolené fólie, ale nikdy jsem okolo nich nevystupoval s takovým sebevědomím, jako ty. Vždy jsem si byl vědom, že je to potencionálně průserové, jen jsem s pokorou doufal, že nebudu mít smůlu...
bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe
je: BMW 323i coupe
- Blackhawk
- Test driver

Vidim, ze niektori tu robite z komara somara. Tiez mam ten nazor, ze Klvys ma divne nazory a tiez nemam na aute v predu folie, ale zasa rozoberat kazde jedno slovicko co povedal je dost mimo, nemyslite?
V poslednej dobe mam pocit, ze tu panuje nejaka averzia a hnev, nejaky staly clen sa navezie do nejakeho novacika a hned sa k nemu pridaju dalsi. Tak to bolo aj v pripade Milana (cierny FF s Monster nalepkami) a nakoniec ste zistili, ze je to v pohode chalan a kompletne ste sa otocili. Skuste byt trocha ohladuplni voci inym ludom a pochopte, ze ludia nemusia mat ten isty nazor ako vy (aj ked je ten nazor toho druheho uplne mimo s beznou logikou).
Viete aky je Klvys, ze ked mu poviete nieco co sa mu nepaci tak zacne stekat ako pes, tak si ho dajte ignorovat a mate pokoj, nemusite vobec vediet, ze na fore je. Ale to by zas nebola taka prca, keby ste sa ho nesnazili vytocit, co?
Kazdopadne svoje som si povedal, mozte s tymi mojimi klabosmi urobit co chcete, ignorovat alebo sa zamysliet.
Fordom zdar.
V poslednej dobe mam pocit, ze tu panuje nejaka averzia a hnev, nejaky staly clen sa navezie do nejakeho novacika a hned sa k nemu pridaju dalsi. Tak to bolo aj v pripade Milana (cierny FF s Monster nalepkami) a nakoniec ste zistili, ze je to v pohode chalan a kompletne ste sa otocili. Skuste byt trocha ohladuplni voci inym ludom a pochopte, ze ludia nemusia mat ten isty nazor ako vy (aj ked je ten nazor toho druheho uplne mimo s beznou logikou).
Viete aky je Klvys, ze ked mu poviete nieco co sa mu nepaci tak zacne stekat ako pes, tak si ho dajte ignorovat a mate pokoj, nemusite vobec vediet, ze na fore je. Ale to by zas nebola taka prca, keby ste sa ho nesnazili vytocit, co?
Kazdopadne svoje som si povedal, mozte s tymi mojimi klabosmi urobit co chcete, ignorovat alebo sa zamysliet.
Fordom zdar.
-
Klvys
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Fugas:Ale ja se do nikoho neobouvám jen říkam že někteří tady maji velkou pusu jak by každeho zmlatili jak by mu to natřeli ve všem atd...ale když televize uděla bubu tak se jim prcka s cvrkne
Každy ma na to jinačí nazor ja jsem nepoznal nic špatneho na nich jen když couvám někde v blbych mistech nebo neosvětlených tak sedozadu špatně díva přes zadek dkyž je cely zatmaveny ale nikdy nebyl problem na žádné křižovatce:-) prostě počkam nebo vidím že mě pouští
Každy je jiny zvykly na jinačí věc někomu vadí tmave někomu ne někomu vadí velke prsa ženských někomu ne každý ma jiny styl co mu stačí a vyhovuje :)Hold někdo je zvykly na jinačí sortiment 
Naposledy upravil(a) Klvys dne 23.03.2012 12:47, celkem upraveno 1 x.
- kozlow
- .

- Kontaktovat uživatele:
- Miguelicek
- Test driver

Ale kozle, zachovej dekórum

- kozlow
- .

- Kontaktovat uživatele:
-
lahvik
- Junior

Tady to jedééé.
Prostě kdo je tam chce mít tak ať je tam má kdo je tam nechce mít tak je sundá a má o problém míň.

-
lahvik
- Junior

Třeba tady na Jesenicku potom jdou policajti jak po uzeným flastry za to lítají jak prase a nejenom folie ale i spoilery prahy kola apod.měří i hluk z výfuku atd. 
- Road
- Člen klubu

je jedno, kdo ma folie na predku a neprosel by....vec druha je, kdyz uz zpusobi nejakou nehodu...ale to se tyka jak pneumatik, brzd no a proste celkovemu stavu vozidla, ale samozrejme i ridice....aspon se tu o tom debatuje, ale logicky, kdyz PCR nakoupi meraky, tak se budou muset otacet, aby se jim investice vratila a aby se mohli zase v televizi pochlubit, jak to splnilo svuj ucel a ze to nejsou vubec vyhozene penize...no a nekoho chytnou a nekoho ne, to uz je jen o stesti a o nahode....
- Thom
- Pokročilý

Sice jsi opět odpověděl úplně na něco jinýho, ale to už neřeším. Jinak máš pravdu, fólie jsem nikdy neměl, ale mám zkušenosti s lidma, co je mají... takhle jednou v podzemních garážích jsem dával přednost zprava autu s úplně černýma bočníma sklama...auto stojí, porád nejede...tak se po chvilce pomalu rozjedu a přes přední sklo matně vidím, jak máchají dva namachrovaní mladí borečci v kšiltovkách, že proč sakra nejedu, když mi ukazují (upozorňuju, že dovnitř bokem nebylo vidět absolutně nic) a ukazovali, jaká jsem jednička... takže oni mě sice viděli, ale já je ne...v téhle situaci to nebylo nebezpečný, ale v jiných by mohlo. Já proti fóliím ve předu nic nemám, pokud je přes ně aspoň trochu vidět dovnitř. Jakmile nevidím, kdo tam jede a co dělá, tak mi to neskutečně vadí.Klvys píše:chapete ale kdyz cumis dopredu tak ti predni sklo zesvetluje prostredi kdyz neni zatonovane ale zadek auta je cely zatonovany.a pri predjizdeni v noci snad svitis a svetla jdou pres zatonovane okna videt asi si nemel folie.
Je: Ford S-Max 2.5 Hybrid, 140 kW, 2022, Červená Lucid
Byl: Ford Mondeo 1.6 EB, 118 kW, Winner Plus, 2014, Bílá Frozen
Byl: Ford Focus 1.6, 74 kW, Trend, 2008, Silver Moondust
Byl: Ford Mondeo 1.6 EB, 118 kW, Winner Plus, 2014, Bílá Frozen
Byl: Ford Focus 1.6, 74 kW, Trend, 2008, Silver Moondust
- petulak
- Test driver

Když jedu s 70 tunovým jeřábem, tak tyhle blbečky mám u prdele.
"""""""""""" s osobákem, tak připravuju nohu na brzdu.
Na folie mám stále svůj názor: u řidiče-NÉÉÉÉÉ!!!!!!
"""""""""""" s osobákem, tak připravuju nohu na brzdu.
Na folie mám stále svůj názor: u řidiče-NÉÉÉÉÉ!!!!!!
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
-
Johnyy
- Pokročilý

jak psal foki s měřením na stk od dubna, tak ve světě motorů, kde řešili folie psali, že na STK je budou měřit až od 2014
Nyní: Mondeo MK4 Kombi FL, 2.2 tdci 169kw,500nm, podvozek Titanium S
ex: Ford Focus 2 ST, 2008 FL, code red stage 2, mongoose, sportcat =285ps 465Nm
ex: Ford Puma 1.7 VCT, 2000
ex: Ford Focus 2 ST, 2008 FL, code red stage 2, mongoose, sportcat =285ps 465Nm
ex: Ford Puma 1.7 VCT, 2000
-
Klvys
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Oni furt melou že to bude možna od dubna ale pak zase to změnily že to není jěště jisté že se to fakt muže odložit až na rok 2014
a jak všichni víme na STK se dá projít vždycky.Vždycky se tam da domluvit když víte kam jet 
- tym
- Test driver

Pak to nemá na silnicích tak vypadat, když se "ví kam zajet".
Možná se někdy dožiju toho, že se budou zákony dodržovat a za kinga nebude ten, kdo bude vědět jak co ojebat, ale ten, kdo bude mít vše v pohodě. Začíná to blbejma foliema a končí to Janouškem.
Možná se někdy dožiju toho, že se budou zákony dodržovat a za kinga nebude ten, kdo bude vědět jak co ojebat, ale ten, kdo bude mít vše v pohodě. Začíná to blbejma foliema a končí to Janouškem.
- miki21
- Test driver

Na každé prase se vaří voda

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.