Už startuje

StenliH
Nováček
Nováček

Re: Už startuje

Příspěvek od StenliH » 13.02.2012 17:30

JJ tak ať to prověří důkladně . Nicméně jak psal lucky.jack - To mě přijde skoro jako utopie, že kvůli dvouhmotě nejde nastartovat :nixw: - ( bez urážky ) Tak teda zrovna dvojhmota todle dělá / Nastartoval jsem s plynem dým za autem převeliký klepal motor kolikrát to chcíplo . A co jsem to udělal tj nový setrvák + spojka vč. ložiska je klid auto chytá na dup . Včetně mrazů co teď byly .

Ve vláknu o dvojhmotě ale toto popisujou lidi vícekrát / někdo tvrdí že problémy se startem měl někdo neměl . No já měl jisto jistě . :D Dneska bych už dvojhmotu poznal houpe to plynem na volnoběh . Kope spojkový pedál . a ten kravál je nezaměnitelný . Jenže já jsem v životě nevlastnil modernější diesel maximálně feldu 1.9 tak nebylo srovnání .

Auto mě už dělá radost .

PS a kdo přečte pořádně vlákno od M.P TDCi ... nemá rád teploty pod cca 8°C..ukončeno - PRODÁNO

Musí stejně jako já dojít k názoru že ta jeho plečka měla ten samý problém jako ta moje . Je to evidentní na 100%
Ford Focus TDCi kombi Ghia 1.8 / 85 kW rv.8/2002

M.P
Nováček
Nováček

Příspěvek od M.P » 13.02.2012 18:11

Setrvák jsme na té plečce , jak jsi ji správně nazval , taky měnili ( koukni se na stranu 14 toho "mojeho" vlákna ) . Šla tam tedy opět dvouhmota , možná že kdyby se tam dal obyčejnej jednohmoťák , bylo by to v cajku jak u Tebe ... možná . Ale vůbec toho nelituju že jsem se ho nakonec zbavil . S novou károu (viz. podpis ) už jsem od té doby najel 53 000 km a kromě výměny rozvodů , měním jen olej , filtry a ježdění si užívám :perfect: .
A jinak , tobe gratuluju k odstranění závady , máš moje velké uznání , já bych už na to neměl nervy . Zřejmě jsi jeden z hodně mála , kdo napíše to co jsi napsal - Ave Ford . Tak přeju ať už máš s FoFem jen samé radosti .
https://imageshack.us/a/img99/3748/90436961.jpg
EXkáry :
Ford Focus Combi 1.8 TDCi - 85 kW / 2003 :palec_dolu:
Citroën Xsara 1.9 TD / 1998 :palec_nahoru:
Součastnost :
Citroën C5 Break 2.0 HDi / 2004 :palec_nahoru:

StenliH
Nováček
Nováček

Příspěvek od StenliH » 13.02.2012 18:22

M.P jasný hlavně jak to slouží a jede :palec_nahoru:

PS tak to se omlouvám já jsem to četl postupně a myslel jsem že jste se jen koukly na setrvák + to čidlo řešily tj vzdálenost . Ale opravdu já to měl stejný čím větší zima tim hůř :bebng:
Ford Focus TDCi kombi Ghia 1.8 / 85 kW rv.8/2002

StenliH
Nováček
Nováček

Příspěvek od StenliH » 24.02.2012 22:55

Najel jsem po opravě 5000 km . Auto startuje stále na dup dokonce i po delším stání . Co jsem nahradil dvojhmotu pevným setrvákem Valeo tak auto startuje jako po másle . Rozdíl v té náhradě není . Spojkový pedál jde pořád stejně a nepozoruji moc změny ve smyslu jako že pevný setrvák ne protože . No ale mě mrzí že jsem nenahrál video jak se to auto chovalo s tou vyběhanou dvojhmotou . Nejenže chcíplo při nastartování jak je vidět na videu . Ale když jsem pak startoval tak za mnou byl docela kouř musel sem tomu pomáhat plynem . Jsem moc rád že jsem to nakonec opravil + že mě to nestálo zase tak moc .

Ale protože je to ford :) tak mě ruplo čelní sklo s výhřevem mám ho pojištěný tak doufám že mě to vymění :hah: :D

Odpovědět

Zpět na „Focus - naftové 1998 - 2004“