čo vás v poslednej dobe zarmoutilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
postak
Test driver
Test driver

Re: čo vás v poslednej dobe zarmútilo

Příspěvek od postak » 24.02.2012 18:07

Neříkám, že není těžká doba, ale jde o to, se z toho neposrat a nebrat si to na tělo. Když mi bylo 20, taky člověk přemýšlel o takových věcech. Neříkám, že teď o nich nepřemýšlím, ale jsou mi skoro jedno.

Radši zchudnu, ale přežiju. Spousta lidí nedovede vzdát se něčeho v životě, aby měli aspoň to základní. Myslím si, že my v ČR se nemáme vůbec špatně. Teče nám voda, máme elektřinu........apod. a to že se někdo má v tomhle státě špatně, je normální. Nikde to není na 100%, že by se váleli ve zlatě. Všude existuje nějaké procento chudých, nebo takových, kteří se o sebe nedokáží postarat. Někde je to víc, někde méně. A otázkou je, proč ti lidi na tom tak jsou. Podmínky k normálnímu životu na to u nás v ČR jsou.

Na další věc, kterou musím poukázat, je relativní bezpečnost. Všude je nějaké kriminalita, ale že by se člověk bál jít večer ven :?: :!: Nebo že by se tady stříleli lidi jako někde v Mexiku :?: Stačí uvést Sýrie a Homs. Vypatlané mozky, kterým jde o co :?: O lepší svět bez západu :?:

Nesmutněte a radujte se, že jste zdraví, že můžete dýchat, že máte co jíst. Kdyby na to došlo, tak klidně prodám auto. Jen nevím, kdo by ho teď koupil :mrgreen:

Haniso-ov
Nováček
Nováček

Příspěvek od Haniso-ov » 24.02.2012 19:07

zajimave vlakno - PAN herec, PAN prezicent i hokejisti (i kdyz me sport fakt nezajima, fakt srry) i ta ejmi (prestoze to byla fetka a mohla si zato sama) i heath ledger, brittany murphy (vsecko moji vrstevnici !!!) - to vsechno me take zarmoutilo...

to co se ale deja tady v tom nasem bananalendu to je uz az az myslim... nechci si stezovat - jasne, za dluhy si kazdy muze sam (teda li to nema na najem atak - to uz je ale hodne smutne) - je to otom umet se ukaznit a uskromnit - zkratka, je lepsi zustat hladovy :D:D http://www.csfd.cz/film/11006-zustan-hladovy/

ono to je ale o te likvidaci stredni tridy - ja s platem skoro 30 litru hrubeho se taky musim uskrovnovat - byvaly firemni byt pomamine prodali jakymsi hajzlum a ti hned naparili navyseni najmu o 100% !!! nelibi se ti - bez si pod most, mame prece demokracii ze... vsechno je to dusledek hamiznosti nasich zakonodarcu kteri rozkradaji nasi krasnou zemi a z obycejnych lidi delaji stale vetsi chudaky - napr s tim bytem to je dusledek toho ze nejsou cenove mapy - ministerstvo rozvoje asi dostalo "dotaci" od lobistu - ze se nato maji vysrat a lidi pak budou muset platit co se jim zamane a vse naprosto legalne... o me nejde, ja se zbavim auta, omezim sladkosti (nekurim, nechklastam, bylinky mam svoje pro svou potrebu) a preziju... ale chudaci lidi tady - ohaneli se dekrety z r. 68 a prd je jim to platne - celou dobu platili a ted po vsech tech letech jim nepatri ani klika od dveri !! anuita davno splacena a za byt ve starem baraku mame platit porad vic ?? ne, to neni normali, odmitam toto chapat (resp. chapu to ale takova logika odporuje memu zakladnimu programu a procak mi to nebere)... ti uz se ale nemaji jak uskrovnit - prijem maji fixni (duchod), ten jim ale nebude za chvili stacit (navyseni duchodu o par set, najemneho o par tisic !!)...

proste hnus velebnosti... ale at nejsem (zase) za nejvetsiho negativistu - paradoxne mi to pomohlo - uvedomil sem si opravdove hodnoty - zdravy sem, mlady taky, prace se nebojim i kdyz mam skoly, mam co jist, kde bydlet, zijeme v nadherne zemi, mame tu nejkrasnejsi baby (mozna jeste ukrajinky by trumfly ty nase) - a hlavne - UMIM ZUSTAT HLADOVY !!

to ti nasi mocipani neumi - ti padnou tvrde na zem, nic netrva vecne... kdyz je mi ouvej tak si vzdy pripomenu toto:

Kdykoliv jsem zoufaly, vzpomenu si ze napric historii cesty pravdy a lasky vzdy zvitezily. Byli tyrani, vrahove, po nejaky cas se zdali nepremozitelni, ale nakonec je vzdy cekal pad. Myslete nato--VZDY.
Mahatma Gandhi

je to takova moje mantra - a pomaha to sakra dobre... ;o) zkratka prestoze nikdy nebylo tak spatne aby nemohlo byt jeste hur, tak musi byt nejprve to zle aby si covek uvedomil a vazil toho dobreho - verim ze bude lip (jednou), chtel bych se toho dozit

peace
ST220 FL 2004 performance blue kombi

mickielli15
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mickielli15 » 24.02.2012 21:03

amen.
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition :-)
Obrázek

georgi
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgi » 10.03.2012 20:43

http://roznava.korzar.sme.sk/c/6293781/ ... horka.html

Este ze som sa tam prednedavnom zastavil...
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

Obrázek

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 10.03.2012 21:18

A kvůli lidské blbosti :roll: :cry:
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 11.03.2012 19:00

Byli jsme tam asi 2 roky zpátky, když jsme byli v Miskolci v lázních a v jeskyních. Zrovna tam dělali rekonstrukci, chytli jsme parádní počásko. Včera mi to bylo docela líto a dnes se dozvím, že to chytlo od dvou malých kouřících zmetků 10 a 12 let.
Přílohy
P6160660.JPG

spoofan
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od spoofan » 12.03.2012 10:36

spis bych to videl na vypalovani travy...narodni sport, nejen na vychode slovenska :irre:
Byl FF II 2.0 TDCI, je Seat Leon 1M 1.6 16V

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 14.03.2012 09:29

toto je tragedie , http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... l?ref=boxF

kdyz jsem videl to video a fotky , jezdil mi mraz po zadech . :cry:
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

petulak
Test driver
Test driver

Příspěvek od petulak » 14.03.2012 17:39

Tak s autobusem mám asi 2 mega km,ale toto mě zmrazilo. :( :( :(
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback

buceek07
Test driver
Test driver

Příspěvek od buceek07 » 14.03.2012 17:57

Je to strašné, jde z toho mráz po zádech :cry: ....

Nejhorší na tom bude, že ty děti co přežili na tom budou duševně úplně v .... co to asi člověkem ve 12 letech udělá, když mu zemře půl autobusu spolužáků a 4 učitelé :cry:
Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 14.03.2012 18:10

:cry: Maras :cry:

jimm
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od jimm » 14.03.2012 21:12

A kde byl bůh :evil: :evil: to mě žádný věřící nevysvětlí,takový neštěstí :cry: jsem z toho uplně v prdeli :wallbash:
ford mondeo 1.8 92kw lpg elpigaz r.v.2001 https://www.lpg.cz/main/

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 14.03.2012 23:35

nekdo tam vlozil do diskuze toto video , tam buh byl

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gogPllfBvds[/youtube]
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

spoofan
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od spoofan » 15.03.2012 07:33

meli opravdu velike stesti...

nejlepsi je na konci jeho komentar, jak rika klidnym hlasem: "nastali problemy...ale podarilo se nam zastavit" :totlsmile:
Byl FF II 2.0 TDCI, je Seat Leon 1M 1.6 16V

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 15.03.2012 15:21

Podle hlasu to byl nějaký stařík, který byl nejdřív úplně v prdeli z toho co se stalo a až se podělal do gatí, zahrál frajera a zahlásil, podařilo se nám zastavit :dih:

Ale štěstí to bylo teda.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“