koupě auta
-
- Nováček
koupě auta
Zdravím,mám vyhlídlé toto auto,chci se poradit,zda je to dobrá volba.
http://www.auto-re.cz/moto/ford-focus-1 ... etail_1392
http://www.auto-re.cz/moto/ford-focus-1 ... etail_1392
- Stanley_vy
- Člen klubu
Re: koupě auta
Jednoznačně jdi do toho. Je to přesně atu, které potřebuješ a nájezd odpovídá stáří.
-
- Nováček
Jednoznačně jdi do toho. Je to přesně atu, které potřebuješ a nájezd odpovídá stáří.
??to je odpověd,jako bys byl majitel autobazaru
??to je odpověd,jako bys byl majitel autobazaru

- Stanley_vy
- Člen klubu
Víš, jak se to říká. Jaká otázka, taková odpověď...
- Ac1D
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
kdyz trochu zahledas tak zde na foru o tomto bazaru najdes krasne dlouhe ctivo
Ja bych do nej taky urcite sel protoze ty km za 4 roky to je krasa

Ja bych do nej taky urcite sel protoze ty km za 4 roky to je krasa

Focus kombi TDCI,85KW,2008
Focus kombi TDDI,66KW,2004
Focus kombi TDDI,66KW,2004
-
- Nováček
[quote="Ac1D"]kdyz trochu zahledas tak zde na foru o tomto bazaru najdes krasne dlouhe ctivo
jo už jsem to viděl,někdo ho chválí,někdo ne,spíš se mi zdá,že převažují kladné názory,možná to je stočené možná ne,když nechceš kupovat nové,tak se to blbě pozná a pokud chci auto z druhé ruky,tak je to vždy riziko.Někde za poplatek se to dá zjistit(skutečný stav km)tak by mě zajímalo kolik by to bylo.

jo už jsem to viděl,někdo ho chválí,někdo ne,spíš se mi zdá,že převažují kladné názory,možná to je stočené možná ne,když nechceš kupovat nové,tak se to blbě pozná a pokud chci auto z druhé ruky,tak je to vždy riziko.Někde za poplatek se to dá zjistit(skutečný stav km)tak by mě zajímalo kolik by to bylo.
-
- Junior
Už jsi poprosil tady hodné lidi o zjištění Vinu toho černouška? 
Jinak já osobně bych do 1,6i už nešel, ale jinak je pěknej. Ještě na něj juknu podrobněji ...
To auto na to, že je o rok starší než moje a já najezdil málo do teď cca 30.000km za 3 roky, mno nevim kdo s tim jezdil

- Zajímavá výbava ... trochu nestíhám
na poslední straně popros o zjištění VIN - dneska jsem tam taky dostal studenou sprchu
... http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... =13&t=9683 
Radim ti, jako ten méně zdatný z fora, co se vyzná v autech podrobněji, ale zajímám se o ně a baví mě

Jinak já osobně bych do 1,6i už nešel, ale jinak je pěknej. Ještě na něj juknu podrobněji ...
To auto na to, že je o rok starší než moje a já najezdil málo do teď cca 30.000km za 3 roky, mno nevim kdo s tim jezdil

- Zajímavá výbava ... trochu nestíhám

Radim ti, jako ten méně zdatný z fora, co se vyzná v autech podrobněji, ale zajímám se o ně a baví mě

-
- Nováček
dalo by se polemizovat,otázka normální,odpověd ironická.Stanley_vy píše:Víš, jak se to říká. Jaká otázka, taková odpověď...
najazd realny, skor sa zameraj, ci nebolo buchnute a opravene...pretoze za tie peniaze tam nieco musi byt...a kilometre to nie su
-
- Nováček
[quote="milan26"]Už jsi poprosil tady hodné lidi o zjištění Vinu toho černouška? 
Jinak já osobně bych do 1,6i už nešel, ale jinak je pěknej.
Milane,díky
tak jsem tam dal VIN,tak snad to někdo zjistí.
1.6i nejosvědčenejší motory,trochu spotřeba,ale tu neřeším,naftu ojeté vůbec ne
Proč bys už nešel do 1.6?

Jinak já osobně bych do 1,6i už nešel, ale jinak je pěknej.
Milane,díky

1.6i nejosvědčenejší motory,trochu spotřeba,ale tu neřeším,naftu ojeté vůbec ne

Proč bys už nešel do 1.6?
-
- Nováček
Kuty díky,za ty peníze se tam prodávají fordy normálně(asi rok to tam sleduji)KUTY píše:najazd realny, skor sa zameraj, ci nebolo buchnute a opravene...pretoze za tie peniaze tam nieco musi byt...a kilometre to nie su

- Stanley_vy
- Člen klubu
Ptáš se, jestli je to dobrá koupě, ale už neřekneš, kolik najedeš, v jakém provozu, kolik chceš do auta investovat, nenapadně Tě, že málokdo si koupí na ani 5000 km ročně auto "v plné palbě"shin píše:dalo by se polemizovat,otázka normální,odpověd ironická.
a ještě ho pak pod cenou střelí do bazaru...
-
- Nováček
Stanley,no právě mě to napadlo,tak jsem se zde ptal na názory,nikdo do hlavy prodávajíciho nevidí,může to být bourané,stočené,nebo něco tam byt,jap psal Kuty,nebo taky ne.To už je pak na mě to buď zjistit nebo neStanley_vy píše:Ptáš se, jestli je to dobrá koupě, ale už neřekneš, kolik najedeš, v jakém provozu, kolik chceš do auta investovat, nenapadně Tě, že málokdo si koupí na ani 5000 km ročně auto "v plné palbě"
a ještě ho pak pod cenou střelí do bazaru..

Roční najezd asi do 10000km,letní zimní provoz,dálnice,okrsky,

km - uz po 500x sa opakujem - normalne sa stoci 120tkm na 50-60 a nie na 15tkm
stav - mohol kupit full vybavu, no niekde tukol, predal za adekvatny peniaz, oni odkupili, opravili a este zarobia[/b]
add 1,6 - milan26 je vynimka, ja mam s 1,6 najazdene cca 53tkm a bez chyby...tuky tuk
...aj ked auto-re tu ma vselijaku povest, ale to zalezi od kusu, asi ako vsade v bazaroch
stav - mohol kupit full vybavu, no niekde tukol, predal za adekvatny peniaz, oni odkupili, opravili a este zarobia[/b]
add 1,6 - milan26 je vynimka, ja mam s 1,6 najazdene cca 53tkm a bez chyby...tuky tuk
...aj ked auto-re tu ma vselijaku povest, ale to zalezi od kusu, asi ako vsade v bazaroch
- solfan
- Test driver
inac to auto vyzera na foto PPF 

Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,

Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat