Náhradní Rodinná Péče - POMOC s Dotazníkem!!!

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
Odpovědět
junior
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Náhradní Rodinná Péče - POMOC s Dotazníkem!!!

Příspěvek od junior » 05.02.2012 17:08

Ahojte všichni, obracím se na Vás jménem své ženy, zda by jste byli ochotni (ti co se jich to týká) se podílet na dotazníku, který bude sloužit jako podklad pro Bakalářskou práci.

zde originál žádost :-)

Mám na Vás všechny velikou prosbu. Studuji Vysokou školu sociálně- zdravotní a v současné době se mořím s diplomovou prací na téma CESTA RODINY K NÁHRADNÍ RODINNÉ PÉČI .Jelikož součástí práce je i výzkum, sháním respondenty- tedy adoptivní rodiče a pěstouny, kteří by byli ochotni mi pomoci a to vyplněním anonymního dotazníku týkajícího se procesu ověřování a schvalování žadatelů. Pokud se najdou někteří ochotní rodiče, pošlete mi prosím SZ a já bych Vám poslala dotazník mailem. Předem moc děkuji za každou dušičku, která se podělí o své zkušenosti- ty pozitivní ale i ty negativní. Tereza Ošmerová

pokud jsou mezi Vámi tací, kteří mají buď adoptované dítě, či máte ve svém okruhu někoho takového, moc prosím zeptejte se, zda by pomohl .... a pokud ano, kontaktujte mě prosím buďto prostřednictvím tohoto fora - posílejte SZ, dotazník je plnně anonymní, a údaje, které vyplníte budou opravdu použity výhradně pro zmíněné účely a Vaše jméno se nikde neobjeví!!!!
nebo e-mailem na osmeram@centrum.cz, matesos@centrum.cz

Díky moc Váš Junior
JUNIOR

MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám :-)
Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“