adaptér k neoriginal rádiu s přihrádkou
- bluetoooth
- Junior
- romec
- Nováček
Bluetooooooooooth ( dal som dosť ooo-čiek ?), aby ti tam rádio pasovalo, budeš musieť, asi najlepšie na brúske zobrať s každej strany orig. rámika rádia, už si to tak dobre nepamätám, asi 3 mm s obidvoch strán, aby si oprel pekne rádio o rámik Scoche ( predpokladám že máš ten ).Píšem to preto, lebo aj ja som na to pozeral ako puk, že to nepasuje, mne poradil DaveF, za čo mu ešte raz ďakujem . Viem že pri reklamácii rádia by asi nemali radosť s odbrúsenia rámiku, no iná cesta nie je. Dúfam, že som ťa neurazil prvou vetou?
Ford Focus 1,4 16V, Ambiente 1999 HB
- mosad
- Junior
Já mám ten rámeček za 17 liber. Už někdy v únoru mi ho přivezla kamarádova ségra co žije v Londýně, protože jsem tehdy nikde nenašel e-shop co by posílal z GB do ČR. Do auta šel namontovat v pohodě a drží tam jako přilepený. Teď do něj budu dávat Pioneer DEH-P55BT. Přijde snad už v pondělí. Doufám, že nebudu muset brousit rohy rámečku rádia. To by mi šlehlo. Udělám nějaká foto a pošlu.
- mosad
- Junior
No uvidíme jak tam to rádio půjde. Myslel sem, že přijde ještě do víkendu a prd. Prý ho pošlou nejdřív v pondělí, úterý svátek, takže až středa. Se asi nedočkám. Jinak jsem koukal i na ten rámeček za dolary, cena dobrá http://www.sonicelectronix.com/item_333 ... M1375.html, ale dopravné do ČR bylo tuším asi 70 dolarů minimum. Ještě to asi bylo na ebay ale dopravné taky docela velké.
- HerrHalm
- Nováček
Ten rámeček s kastlíkem seženete i v čechách a za 320 Kč bez poštovného.
Mrkněte na můj příspěvek na tomto vlákně: http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... 7798#67798
Mrkněte na můj příspěvek na tomto vlákně: http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... 7798#67798
Ford Focus 1.6 16V Combi, r.v.98, metalíza pepper

- mosad
- Junior
- HerrHalm
- Nováček
Nic z toho co píšeš.
Rámeček je kus plastu s několika západkami, které zaklapnou do vnitřních úchytů v díře po orig. autorádiu.
Do rámečku jsem zasunul montážní rámeček nového autorádia, na něm jsem šroubovákem vyhnulul upevňovací jazýčky. Celek (plastový rámeček s kastlíkem a hliníkový montážní rámeček autorádia) jsem zasunul do díry po orig. autorádiu, až to zaklaplo do úchytů vevnitř. Pak jsem připojil konektory k novému autorádiu a nakonec ho zasunul dovnitř.
Hotovo za pět minut
Žádné šroubování, žádné pilování - čistá práce

Rámeček je kus plastu s několika západkami, které zaklapnou do vnitřních úchytů v díře po orig. autorádiu.
Do rámečku jsem zasunul montážní rámeček nového autorádia, na něm jsem šroubovákem vyhnulul upevňovací jazýčky. Celek (plastový rámeček s kastlíkem a hliníkový montážní rámeček autorádia) jsem zasunul do díry po orig. autorádiu, až to zaklaplo do úchytů vevnitř. Pak jsem připojil konektory k novému autorádiu a nakonec ho zasunul dovnitř.
Hotovo za pět minut

Žádné šroubování, žádné pilování - čistá práce

Ford Focus 1.6 16V Combi, r.v.98, metalíza pepper

- mosad
- Junior
No u toho mýho kastlíku za libry jsou právě plast. příchytky na bok rádia a zarážka dozadu. Nevím jestli ten Pioneer bude mít taky plechový montážní rámeček s ohýbacími jazýčky nebo ne. Už abych ho měl doma. Ten truhla z e-shopu říkal, že ho pošle v pátek a jak se zdá tak ho neposla ani dneska. Ve středu ho sjedu jak malýho kluka. Už na něj čekám druhý týden. 

- HerrHalm
- Nováček
- mosad
- Junior
Tak radost je tady. Rádio dorazilo, je na něm i ten hliníkový rámeček na instalaci. Teď jedu pro kabely. V krámu mi chlápek říkal, že když chci adaptér k originálnímu dálkovému ovládání rádia pod volantem tak musím vědět jaké tam bylo originál od Forda. Prý se to nějak liší. Setkali jste se s tím? Mě auto přijelo bez rádia, jen díra. Ale v manuálu k autu co tam byl v přihrádce jsem si všimnul nějakého označení rádia. Tak to třeba bude to co tam bylo.
to mosad: ja som kupoval adapter na ovladanie pod volantom - stacilo povedat, ze chcem prechod medzi original radiom Ford a Blaupunkt (moj pripad)...vobec sa nepytali na typ fordackeho radia...inak som to objednaval cez net takze som ani s nikym z predajne nekonzultoval...funguje OK akurat je rozdiel pouzivania tlacitok na volante pri audio a mp3, kedze predtym som tam mal radio na CD...to jest na audio format...