kde nechat pojistit auto????
- Spy.Dr
- Junior
Re: kde nechat pojistit auto????
hele jak rikam, radsi bych zavolal hend v pondeli do pojistovny - telefonat te bude stat par korun a vis 100% jak na tom ses, pokud budeš měsíc čekat tak pak můžeš zjistit, že platíš 3 měsíce havarijko zbytečně, nevim teda přesně jak máš nastavenou smlouvu a její placení, ale platit něco co pak ve finále je na nic protože ti řeknou že jsi nesplnil nějakkou z jejich podmínek nemá smysl. Samozřejmě je to jen rada, jsou to tvoje peníze, jen jsem se v oblasti pojišťovnictví nějakou dobu pohyboval, takže vim jak to chodí, a pojišťovny se rádi v případě plnění chytají jakýkoliv záminky aby se plnění vyhnuly.
Ať se zadaří...
Ať se zadaří...
-
- Test driver
Problém bude, když budeš chtít pojistné plnění. Pak je průser, protože není auto nafocené před vznikem pojistné události. Takže ve vlastním zájmu hybaj do Global, ať auto zaregistrují.
Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno
- Rion
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, poradíte take levnejsi povinné ? tedka mam 4400kc na rok
Díky moc 

- mouse
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
co to máš za výbavu, ročník, obsah a atd. ?
toto mam aj ja a s autom som v Koop nebol kedze nesplnam vyssie uvedene podmienkyphofy píše:Tak jsem koukal ještě pořádně do smlouvy a je tam napsaný :
- že první registrace vozidla byla provedena mimo území České republiky a současně;
- od první registrace v ČR uplynuly méně než 2 roky
je povinen do 10 kalendářních dnů ode dne počátku pojištění zajistit odbornou prohlídku vozidla pracovníkem Global expert
- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak auto mělo první registraci v ČR a auto je skoro 6 let starý, takže z toho usuzuje, že tam nemusím, ikdyž se tam na to optám jak to veskutečnosti je
- Angelino.c
- Nováček
Já mám pojistku u ČPP na 2.0 mě to dělá s bonusy a firemní slevou 2300kč a na opla 1.4 1350kč nemůžu si stěžovat.Nebudu přeci někomu každý rok cpát 15000tisíc ročně za obě auta kašlu na ně.Mám to s plným ručením na skla a všechno a jinak je třeba mít dobré známé a rodinu..
Ford Focus FL combi 2.0 TDCi 2008 black Panther 136Ps

-
- Nováček
Pozor na ČPP, jsou to pěkní šmejdi. Přecházel jsem k jiné pojišťovně a tak jsem jim poslal formou doporučeného dopisu výpověď cca 7 a půl týdne před koncem pojistného období. Co následovalo, samozřejmě přišel dopis, že ručení nemohlo být zrušeno kvůli nedodrženému 6ti týdennímu termínu. Okamžitě jsem volal na jejich pobočku, chvíli to s nimi řešil.... "jé dívám že máte podací lístek a sledovací kód dopisu, tak to je pak v pořádku..". Sprostě to zkoušejí na každého, takovéhle jednání je katastrofa. Takže když rušíte u nich pojistku, tak si určitě hodně dobře schovejte podací lístek. Díky tomuto jejich férovému jednani jsem jim už zrušil další 3 pojistné smlouvy na ostatní auta co mám doma.
Ford Focus Combi 1.8i 16v - r.v. 2000
-
- Test driver
No, a co čekáš? Jejich byznys je o tom, mít hodně pojištěnců a málo vyplacených škod. Ale o tom ten byznys přece je. Nečekej, že jinde to bude lepší.
Seat Altea XL-prodáno
- tomason
- Test driver
To nemyslíš vážně,tohle mi nepřijde teda fair jednání to je nehoráznost 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
-
- Test driver
A platit 5 Kč za příchozí platbu je fér?
A platit 30 Kč za to, že mi lékárna dá léky, na kterých už má 30% marži, je fér?
Pojišťovny jsou tu od toho, aby vydělali. A mají agresivní způsob. Nejsou charita. Když Tě mobilní operátor škube jak husu, tak je to fér? Stačí pohrozit odchodem a rázem máš volných minut, že nevíš, co s nimi. Hypotéka - to samé.
Prostě za své prachy musíš chtít to nejlepší.
A platit 30 Kč za to, že mi lékárna dá léky, na kterých už má 30% marži, je fér?
Pojišťovny jsou tu od toho, aby vydělali. A mají agresivní způsob. Nejsou charita. Když Tě mobilní operátor škube jak husu, tak je to fér? Stačí pohrozit odchodem a rázem máš volných minut, že nevíš, co s nimi. Hypotéka - to samé.
Prostě za své prachy musíš chtít to nejlepší.
Seat Altea XL-prodáno