Když si to video pustíš, tak tam hovoří o rožnuté kontrolce při ucpaném olejovém filtruBrehowicz píše:Jen pro ujasnění co je na tom špatně?ballu píše: " KDYŽ SE FILTR POZDNÍ VÝMĚNOU UCPE , TAK MOTOR MAŽE DÁL OBCHVATEM MIMO FILTR TOU SAMOU INTENZITOU, ALE NENÍ FILTROVÁN, TAK VŠECHEN BORDEL Z VANY JDE DO LOŽISEK" a to vydírá ložiska.

, protože to funguje tak jak jsem napsal červeně.
 , protože to funguje tak jak jsem napsal červeně. 

,já si málokdy pouštím debilní vidějka a tohle patří mezi ně
 ,já si málokdy pouštím debilní vidějka a tohle patří mezi ně  

Možná jdu proti proudu ale ten cinol splňuje všechny specifikace a má je stejný jako jiný značky akorát je o 300kč levnější,i když o prachy mě v tomhle případě nešlo,jenom jsem ten olej používal dřív.Je to česká firma no.Uvidím,když bude mondeo žrát,řvát,chrastit,tak to hned vyměním za jiný olej,to jsem napíšu djdekl měl pravdu že olej cinol je na hovno,tož přísahám
 Možná jdu proti proudu ale ten cinol splňuje všechny specifikace a má je stejný jako jiný značky akorát je o 300kč levnější,i když o prachy mě v tomhle případě nešlo,jenom jsem ten olej používal dřív.Je to česká firma no.Uvidím,když bude mondeo žrát,řvát,chrastit,tak to hned vyměním za jiný olej,to jsem napíšu djdekl měl pravdu že olej cinol je na hovno,tož přísahám 

Jen pak nemá tu hodnotu  xW-30 a xW-40,ale dle poměru něco mezi kozy.
 Jen pak nemá tu hodnotu  xW-30 a xW-40,ale dle poměru něco mezi kozy.