Tuner#2 píše:S Lukášem jsem v sobotu mluvil, nebyl dlouho nikde vidět protože stavěl nový motor z kovaných dílů a dlouho trvalo než se vše na brzdě naladilo. Dokonce říkal, že to není nikam vyšponovaný, aby to něco vydrželo. To auto funguje podvozkově skvěle, má fantastické brzdy, kola a gumy jede jako já R888 což udělá taky hodně. Rozhodně to ale není čistě jen o váze verzus koně, protože lehčí auto prostě bude i přes stejný poměr výkon/váha prostě lepší. Navíc jsou tady veličiny jako rotační hmota (zkuste si zvážit kolik kg mají ty Vaše velká kola) a to se negativně podepíše na všem jako brzdy, zrychlení a jízdní vlastnosti...
ZonixX píše:..a neodpruzena hmota, ktere je ve Focusech ST225 vic nez dost i diky ten ingotum.. teda pardon - brzdovym trmenum, Bob Wolf by mohl vypravet
Hal9000 píše:Přesně zadokolka je o něčem jiném. Sice píšu že můj sen je ST170 v kombíku, ale mít fakt hodně peněz tak jdu do BMW 320si, a vůbec mě nesere menší výkon.http://www.autoweb.cz/retro-neco-pro-fa ... bmw-320si/
Bob Wolf píše:Takže na autě tahám v létě kolem 25 kg na kole
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů