Denní svícení - MONDEO
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
Re: Denní svícení - MONDEO
Jak sežral? Já to zadal asi před 14ti dny 

-
- Test driver
No já už tenhle nápad přednesl Ivčusovi na srazu v Jed. že by to bylo super.ale ještě to sklo na tom má 

- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
Musim říct že vyndat to sklo a vyšťourat ten silikon je teda hooodně velkej vopruz...A to sklo se musí rozbít na fakt malý kousky, jinak se to nedá vyškubat...
taky bych mohl spatlat návod, třeba by to někomu pomohlo
taky bych mohl spatlat návod, třeba by to někomu pomohlo

-
- Test driver
A je to opravdické sklo nebo plastik?
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
To je normál sklo a je 4 mm tlustý!

...už bych sakra taky moh ty střepy vyhodit

- ivcus
- Test driver
no ivcusovi by se to taky moc libilo... az bude nekdy cas, tak se do toho pusti!!!
Ford Mondeo 2,2 TDCi, 2006 GHIA X, DeCat, Airtec IC, bluefin STAGE II, Eibach ProKit 30/30, ATE PowerDisc
GALERIE
- Smaily
- Junior
...vie niekto ako je to s MK4? mám na aute svetelný senzor, ale je mi nanič, lebo svetlá musím stále zapnúť -> na móde Auto za svetla nezasvietia (zasvietia až sa zotmie)...zatiaľ žiadne LEDky veľmi nechcem, len či nemá niekto skúsenosť ako donútiť rozsvietiť stretávačky po štarte auta...kamarátovi za 20€ nahodili nejaké relé al. niečo podobne priamo vo Forde, no na Fusion a svieti mu to samo a len stretávačky, až kým nerozsvieti komplet svetlá...otázka je, či by to potom fungovalo aj so svetelným senzorom aby to svietilo komplet automaticky (resp. či by nestačilo len pridať nejaký modul, al. to relé)...
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
Tohle se tady řešilo pro Mk3, je možné tam dát relé, které sepne jen potkávačky a nic jinýho a mít to pak přeplý na auto, který ti sepne všechno když je tma...Dá se sehnat i relé, který sepne až po startu motoru...Ale pokud na to maj porychtung v tom fordu, tak bych se poptal tam, třeba na to je to auto už dělaný a origo je origo 

- Smaily
- Junior
Tak som písal do Fordu v Košiciach a konkrétne na mojom aute by to malo byť len programovaním, takže nebude treba iného ako softvérového zásahu, ešte som sa pre istotu opýtal, či to zopne len predné stretávačky (nie, celé osvetlenie - teda bez parkovačiek, zadných svetiel a utlmenia interiéru). Takže majitelia MK4, aj takáto možnosť je ak nechcete meniť nárazník za nový s origo LED (vo Forde na to vraj treba 1000€) a ani nechcete vŕtať do nárazníka, či rezať mriežku. No asi si to nechám spraviť ak to ozaj rozsvieti len tie predné stretávačky.
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je pecka řešení, akorát jestli je na předních sklech DRL homologace...
A nebo to můžete udělat jako frantik.17 - obětovat mlhovky
A nebo to můžete udělat jako frantik.17 - obětovat mlhovky

- Smaily
- Junior
...tak, či tam je DLR homologizácia na svetle neviem, ale ak by s tým bol problém tak sa obrátim znovu na Ford (keďže to ponúka aj priamo od výroby - ináč by to nešlo naprogramovať a niektoré Mondeá to majú) a ďalšia vec je, že pokiaľ mi predné stretávačky svietia, nikto mi nič nemôže...a hmlovky by som chcel zachovať, keďže na MK4 by to bez toho sklíčka na hmlovke najlepšie nevyzeralo a na nový nárazník veľmi nemám (to by som si už skôr potom dal po FL s LED origo Ford, aj keď ten športový je tiež veľmi pekný)...
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
Frantíkovi se to vešlo celkem přesně a krycí sklo má to DRL samo o sobě, ale pokud chceš mhlovky, je tohle asi nejefektivnější řešení
Titanium S nárazník je fakt pěknej 

- kadelst
- Nováček
Já mám taky nastavené ,,denní svícení´´ od výroby, ale svítí mě xenáče i s parkovačkama a zadní světla včetně spz. A až když zapnu světla,tak mě ještě začně svítit přísvit do zatačky,začnou ostřikovat světla a rožne se palubní deska. Takže nevím jestli to jde aby svitili jenom tlumené a nic víc.
Ford Mondeo MK4 alias "bonddeo" 2.0tdci Titanium 2009 103kW/140k Hypnotic Silver alu 17'
-
- .
- Kontaktovat uživatele:
Mlhovky se dají kdykoliv navrátit do původního stavu, jediné sklo co tam je je od DRL a to s homologací, rozměry umístění sedí podle předpisu, a povinnost mít přední mlhy není s kombinací se zadními....funguje to na modul, který byl součástí balení. Spínač mám pořád na AUTO, DRL sou zapojená na + a - na baterku a na + od parkovačky...více o funkci v mém videu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PByUXLOv_Sk[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PByUXLOv_Sk[/youtube]
ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
-
Moje denné svetlá ....