Tabulku tlaku pneu mas na sloupku po otevreni dveri ridice..
2.1 vpredu, 2.3 vzadu myslim.
Ford Focus 09 - problém s volantem
- Anduril
- Test driver
Re: Ford Focus 09 - problém s volantem
To vim už od svého prvního auta
Ale díky, jen že se mi to vždy nezdálo, nějak málo ale jezdim skoro furt sám tak asi v cajku
díky 

- Scooby
- Junior
Takze problem vyresen? znamymu s focem klepal volant nejspis stejne jako tobe..byly sjety vnitrky pneu..geometrie to spravila a nova sada to jeste vylepsila 
Hlavne jemu to auto naopak vubec nesedelo na silnici, tam kde se normal jezdi 80 on to bral v 50 a rikal ze ma dojem ze mu to ustreli..

Hlavne jemu to auto naopak vubec nesedelo na silnici, tam kde se normal jezdi 80 on to bral v 50 a rikal ze ma dojem ze mu to ustreli..
-

"Ford Focus MK I Collection Edition" - 195/55 R15 Continental PremiumContact2 - 185/65 R14 Sava Eskimo S3+

"Ford Focus MK I Collection Edition" - 195/55 R15 Continental PremiumContact2 - 185/65 R14 Sava Eskimo S3+
No geometrie jak přední tak zadní mi sjela divně pneu ( kvalita od Forda taky něni nic extra - GUMY ) A ted tam mam zimní, stejně už maj před sebou jen tuto sezonu a na příští chci nová kola a tím i pořádné pneu, takže to snad bude cajk a je to určitě znát ... to auto pak už začalo plavat v total horku
Jen mam trochu někdy pocit, že ten tah řízení je takovej nevim tužší stále než byl, jestli to je ale už stářím auta - lehce ojeté nevim, stejně jdu do servisu, takže to tam řeknu a třeba to ten prej šikovný, mladý kluk vyřeší
Jinak můj nový problém je jmenuje takhle ...
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 84&t=28553

Jen mam trochu někdy pocit, že ten tah řízení je takovej nevim tužší stále než byl, jestli to je ale už stářím auta - lehce ojeté nevim, stejně jdu do servisu, takže to tam řeknu a třeba to ten prej šikovný, mladý kluk vyřeší

Jinak můj nový problém je jmenuje takhle ...

- Scooby
- Junior
A co to bylo za znacku pneu? Pirelli?
-