Ford Focus 09 - problém s volantem
- void
- Junior
Re: Ford Focus 09 - problém s volantem
Ja mam treba na pal. pc 3 stupne nastaveni volantu - od komfortu, pres standart po sport. Neprenastavil jsi/nebo nekdo (pokud to tvuj fofo tedy ma) na sport treba? 

Ford Focus II 2.0 Ghia 107kW
- Anduril
- Test driver
To nastaveni tam mas, protoze nemas 1.4 nebo 1.6 benzin
Coz tady kolega zrovna ma..

Tak pánové, včera jsem byl konečně u mě v pneuservisu kde mam kola a mam přezuté zimní na předek, ty letní prej jsou sjeté každé jinak ??? Prej kvalita pneu
Takže co jsem zjistil ...
Auto už šíleně neplave, když je horko bylo to horší a horší najednou, ale i přez to že ty zimní maj ještě jednu sezonu před sebou a mělo by být už vše v poho, tak tah řízení jde pořád těžce a včera mě to potvrdil i kamarád co jsem byl na návštěve, takže mě objednal u svého kámoše ... prej hodně dobrej mechanik a TEN SNAD UŽ PŘÍDE NA TO, CO SE STALO
Takže už vim, že pneu mělo vliv na ty vibrace a najednou to plavání v horku, ale co se týče tahu volantu bohužel asi tak ne, jak jsem myslel
Takže tato telenovela pokračuje dáleeeee
A pokud ani ten klučina nezjistí
, dám to do Fordu už ... zaplatim celej managment a snad už to tam vyřeší a nebo řeknou, odchází vám posilovač u auta starého 2,6 roku
AHOJ KLUCI

AHOJ KLUCI

- pbjun
- Test driver
Nejak se mi nechce verit tomu ze by odesel posilovac, to by musela byt jo smula...
pbjun: Taky tomu nevěřim
, ale zas té smůle u mě bych věřil. Jinak posilovač funguje furt, jen prostě TAH řízení, neni jako byl
Ted je to lepší po přezutí z divně sjetých gum, zatim jsem nejel trochu dále ... ale furt tam ta vůle asi je ... uvidíme co řekne ten mechanik

- pbjun
- Test driver
A nemas jen v haji ridici cepy? Zeby drely? Zkousel si tocit volantem kdyz si byl na tom zvedaku jestli to jde lehce nebo tezce?
pbjun: Vůbec nevim o čem mluvíš
Ale konečně taky rozumný příspěvek po dlouhé době, já to neměl na zvedáku ... ale jeden typan od skoro tchána a tim že to bylo zadara, myslim že se na to vysral a řekl, at zkusim přezout gumy, ale zvedlé to měl a prej ni nenašel ...
Ale určitě děkuju za radu, zmínim se o tom až budu u toho prej dobrého mechanika

Já nemam jak to zvednou a zjistit to ... nerozumim tomu

Já nemam jak to zvednou a zjistit to ... nerozumim tomu

- pbjun
- Test driver
Dyt to mas nafocene zvedle
Kdyz uz to bylo nahore tak si aspon moh zkusit nastartnout a otocit volantem, pripadne pri toceni do max rejdu slysis cerpadlo?

To je ale při přezouvání pneu, tam jsem neřešil volant
Jooo to slyšim, asi takovej zvuk mno
Jakto, že vždy když mi někdo radí nebo má zajimavé příspěvky neni z Prahy 

- pbjun
- Test driver
Zkus se domluvit s Fokim - sice budejky, ale nebudes se trapit a odhali se to pri prvni navsteve - usetris 

AHOJ, tak mam asi vyřešený problém s volantem
Přezul jsem na zimní co mají ještě sezonu před sebou poslední, tím pádem ješte nejsou úplně zníčené a volant se uklidnil a myslim, že už je hodný. Chlapík v pneusevisu říkal, že ty letní jsem měl různě sjetá, že nejsou moc kvalitní ... takže díky Forde
Mno jinak jsem rád, že neodchází posilovač řízení uuuuuf
SNAD
Takže díky chlapy a můžete mi poradit s dalším problémem
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 84&t=28553
Nemůžu mít chvilu klid

Mno jinak jsem rád, že neodchází posilovač řízení uuuuuf

Takže díky chlapy a můžete mi poradit s dalším problémem

http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 84&t=28553
Nemůžu mít chvilu klid

- spanel
- Pokročilý
No, pokud jsou různě sjeté gumy, jak vypadá geometrie? Pokud je hnutá, tak i zimní půjdoučasem do čerta.
Do 3.5.2020 byl: FoFo II COMBI, 2006, 1.8 TDCi, 85 kW, Diamond White
Jojo geometrie byla hnutá jak vzadu tak vpředu
Díky silnicím v Česku

- pbjun
- Test driver
Tak shodou okolnosti sme tedka resili taky problem na fieste - velmi nestabilni podvozek i pri jizde rovne, objednal jsem nas k dudikovi s tim ze to bude neco vaznejsiho a ten zjistil, ze v pneuservise spatne dohustili kola 

Fakt jo, hm taky dobrý
... ja to měl sjetýma pneu, ale stejně se mi tam lehce zdá nějaký odpor, ale už to neplave aspon ... Příští měsíc to jde do servisu kvůlu bouchání při razení - nebo spíše asi když pouštim spojku a chtěl bych, aby se juknul na ten volant, je to prej šikovný kluk ... tak uvidíme na co přijde
A kolk je ideál nafouknouté gumy na FOFO ? Bude asi stejné, když mam rok 2009

A kolk je ideál nafouknouté gumy na FOFO ? Bude asi stejné, když mam rok 2009