Tak se po dlouhé době opět hlásím z jedné nejmenované benzinky, kde se teda dějou věci. O tom co se stalo na přelomu roku už jsem psal výše. Ale následovaly další úžasné věci nad kterými zůstává rozum stát. V únoru dostal výpověď kolega, který tu pracoval od samého začátku, ale v podstatě si za to mohl sám. Ale to je vedlejší. Místo něj tady nastoupila přítelkyně pana majitele. Nemám ve zvyku vyjadřovat se hanlivě o ženách, ať už jsou jaké jsou, ale tohle přesahuje rovinu chápání světa zdravým rozumem.
* Běžná doba zaučení na benzince je jeden týden, ona se zaučovala týdnů pět
* Dodnes neumí v podstatě vůbec nic, uzávěrka směny je pro ni "Cassa Espaňa".
* Pokud platí zákazník kartou, může si být jist, že se to na poprvé nepovede. Nedej bože aby k platební kartě předložil i kartu na slevu.
*Při platbě v hotovosti, si kontroluje na kalkulačce kolik má vrátit a stejně vrátí blbě. Příklad: tankování za 299,50, zákazník platí 300,-. Na kalkulačce zadá 300 - 299,50 a žádá po zákazníkovi padesát halířů, korunu zpátky mu ale nedá
*Zákazníkovi, který potřebuje poradit s výběrem oleje neporadí, ale nabídne mu plyšáka " za dobrú cenu, šak inde takového nekúpí"
* Samozřejmně donáší šefovi, ale úplné nesmysly. On to navíc blbě pochopí. Příklad: Cigarety po zdražení jsou odkládány bokem, pokud jsou v zásobníku ještě nějaké za starou cenu. Šéf se domnívá, že ty odložené cigarety prodáváme ve své režii. Jsme pro něj jen banda zlodějů.
* Po její smněně musíme opravovat a stornovat hovadiny, které napáchá. Šéf se potom diví že je tolik storno dokladů a obviňuje nás že to po ní opravujeme blbě. Ale proč to po ní opravujeme, to ho nezajímá.
Tímto článkem Vás všechny zvu k návštěvě, když má dotyčná směnu.
Něco podobného totiž neuvidíte ani v té nejbláznivější komedii bratří Zuckerů.
Chci poděkovat Damonovi a Fofince za pozdrav a omlouvám se- odpověď přes sz se nějak nezdařila.
nevím zda se dostanu na sraz do Postupic. Zatím mi vychází směna, ale udělám proto vše. Dovolenou asi nedostanu, protože by moje směny musela odpracovat zmíněná"kolegyně" a to si pan majitel nepřeje.
Pokud se však na sraz dostanu, buďte připraveni na dvouhodinovou kulturní vložku, ve které Vám ve zkratce popíšu některé další Výbrky sl. Jacksona( takhle ji my ostatní co spolu mluvíme nazýváme, pro její podobu s jedním nevýrazným zpěvákem).