Ford Focus 1.6 Ghia, r.v. 1998
Já jsem to kdysi u jiného auta řešil tak, že jsem si udělal obrys zrcátka na papír a zašel do normálního sklenářství, kde mi požadovaný tvar vyřízli.Kovboj píše:Nevíte někdo, kde by se dalo sehnat náhradní sklo (mám ho prasklé) do levého zrcátka? V servisu mi nabídli asi za 700, což se mi zdá moc
Jestli se nepletu, tak tohle je panoramatické a nerad bych o to přišel.Forfoc píše:Já jsem to kdysi u jiného auta řešil tak, že jsem si udělal obrys zrcátka na papír a zašel do normálního sklenářství, kde mi požadovaný tvar vyřízli.Kovboj píše:Nevíte někdo, kde by se dalo sehnat náhradní sklo (mám ho prasklé) do levého zrcátka? V servisu mi nabídli asi za 700, což se mi zdá moc
To jsem pak chemoprénem nalepil na rozbité sklo zrcátka. Nebylo vůbec nic poznat a stálo mě to do 100,-Kč.
Při koukání na ty obrázky jsem si uvědomil, že vlastně nehledám pravé ale levé zrcátkoRadek 1.8 16V píše:Na minulý auto jsem kupoval zrcátko na vrakáči a vyšlo asi na půlku. Ceny si můžeš porovnat třeba tady : http://www.aci.cz/default.asp?cls=spres ... strid=1430.
To si najprv nenapísal, že máš vyhrievané, v tom je rozdiel. Za to sa ti zdá 700,- moc? Ja som zaň dal 1700,-sk vo Forde. Sám ho tam ťažko nacvakneš, mne pritom praskloKovboj píše:
Musím vůbec nějak řešit modelový rok? Mám model z roku 1998, elektrické a vyhřívané. Půjde na to dát jakékoliv zrcadlo nebo se to v průběhu času měnilo?
Predpokladal jsem, ze sklo je stejne a to vyhrivani je soucasti celeho zrcatka a ne samotneho skla.lubec píše:To si najprv nenapísal, že máš vyhrievané, v tom je rozdiel. Za to sa ti zdá 700,- moc? Ja som zaň dal 1700,-sk vo Forde. Sám ho tam ťažko nacvakneš, mne pritom praskloKovboj píše:
Musím vůbec nějak řešit modelový rok? Mám model z roku 1998, elektrické a vyhřívané. Půjde na to dát jakékoliv zrcadlo nebo se to v průběhu času měnilo?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host