SOS prosím pomoc

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
adous
Nováček
Nováček

Re: SOS prosím pomoc

Příspěvek od adous » 19.04.2011 15:38

tak zkoušela jsem to s tím zámkem zrušit zamykání a podle toho návodu mi to nejde, nic nepípá. tak v úterý tam jedu, poptám se jich na to, co to má s těma zámkama jako být, ať to dají do pucu, se zlobím... :nunu:

josefo
Nováček
Nováček

Příspěvek od josefo » 17.07.2011 10:31

Můžete mi prosím pomoc ? Mam f.focus 1,6 Tdci 80kw.2006 a nechal jsem si vyříznout a následně softwarově upravit filtr pených částic firmou chip-tuning v Kladně.Asi měsíc po zákroku mi začal vypadávat výkon.Vždycky,když se motor zahřeje, tak při přeřazování na vyšší rychlostní stupen je tak 500 otáček bez výkonu a pak se zase chytne.Je uplně jedno z který rychlosti přeřadíte.Zkoušel jsem i hodně velký otáčky a je to uplně stejné.Celkové když je motor zahřátej,tak je to auto slabší.Zajímavý je, že za studena to jezdí krásně a jak se zahřeje, tak to začne vynechávat.A já si vůbec nevim rady.Slyšel jsem něco o EGR ventilu,ale nevim.Počítač mi nic nehlásí.Nemohlo se stát něco při tom vyjmutí filtru?Můžete mi prosim poradit kam se můžu obrátit? Turbo mam uplně nový,tak doufám, že to je z obliga.Předem moc děkuji.Budu vděčnej za jakoukoli radu
josef.stibor@gmail.com

Wolodyjowsski
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolodyjowsski » 24.07.2011 12:39

josefo píše:Můžete mi prosím pomoc ? Mam f.focus 1,6 Tdci 80kw.2006 a nechal jsem si vyříznout a následně softwarově upravit filtr pených částic firmou chip-tuning v Kladně.Asi měsíc po zákroku mi začal vypadávat výkon.Vždycky,když se motor zahřeje, tak při přeřazování na vyšší rychlostní stupen je tak 500 otáček bez výkonu a pak se zase chytne.Je uplně jedno z který rychlosti přeřadíte.Zkoušel jsem i hodně velký otáčky a je to uplně stejné.Celkové když je motor zahřátej,tak je to auto slabší.Zajímavý je, že za studena to jezdí krásně a jak se zahřeje, tak to začne vynechávat.A já si vůbec nevim rady.Slyšel jsem něco o EGR ventilu,ale nevim.Počítač mi nic nehlásí.Nemohlo se stát něco při tom vyjmutí filtru?Můžete mi prosim poradit kam se můžu obrátit? Turbo mam uplně nový,tak doufám, že to je z obliga.Předem moc děkuji.Budu vděčnej za jakoukoli radu
josef.stibor@gmail.com

Hmmm, ptal bych se zase v tom Kladně...slušná firma totiž dává garanci na funkci "zákroku" , jestli jsou to nějací partyzáni s notebookem a rozbrušovačkou, pak sorry...kdo chce kam :irre:

Odpovědět

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“