plně souhlasím.....petrpetrpetr píše:Na ST se nešetří, pokud to nemáš na ukazování
. ST je žrout prachů (ne sice tak moc jako RS), ale pokud budeš to auto používat trošičku svižněji, tak na benzínu, deskách, gumách umí být hodně náročné.
K tématu. V ČR moc "hezkých" aut nenajdeš, všechno je to tu samá bouraná potvora.
marek.dh píše:Ahoj přemýšlím nad koupí focusu 2 st, chtěl bych za něj dát maximálně okolo 300tis, ale samo že pokud bude něco super za 250 tak klidně se tomu bránit taky nebuduJe ta cena reálná na to aby to auto bylo ve slušném stavu a nejlíp ne nějaké totálka? Dneska jsem se byl podívat na černého wolfa u Brodu, protože to mám kousek a bazarista mně tvrdil, že to má najeto 47tis a nemá servisku, kterou jsem našel v zadním sedáku a poslední záznam tam byl 119tis v 3/2010, což se ověřilo vinkem v servisu, tak jsem se na to vykašlal
nebo ještě radši pošetřit a ještě počkat?
Pokud nemáš na banány, radím nekupovat opici. Zvláště když se na starším autě může vy*rat turbo, převodovka apod.marek.dh píše:Já nečekám, že to bude jezdit za 5l/100km, to bych se díval po úplně jiném autě... ale zase cena pneu, ani desek není tak strašná, aby to nešlo nějak utahnoutauto nechci na nějaké machrování, na to seru
jen mně zajímá jaký na to máte vy, kteří ty auta znáte líp jak já, pohled a jestli má smysl uvažovat o koupi auta za takové peníze nebo radši ještě počkat a něco pošetřit.
tym píše:Ty musíš mít tolerantní drahou polovičku.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů