zamknute kluce v aute
- samuelson
- Nováček
zamknute kluce v aute
Zdravim, prosim o radu ako by som sa dostal ku klucom, ktore som zabuchol v kufri auta. Auto je zamknute a nemam nahradne kluce.
Nastastie sa to stalo v garazi. Kupoval som novu lekarnicku-oranzovu a pri to mam asi 3 lekarnicky a tak som nadaval na to ze som aj zabudol ze kluce mam v kufri a zabuchol som ho.

- milanivs
- Junior
Re: zamknute kluce v aute
Neviem ti poradiť ako to auto otvoriť a nič nepoškodiť. Ale niečo podobné sa mi stalo s mojím bývalím autom Hyundai Accent, tiež som si zabuchol kľúče v aute. Nakoniec mi mestský policajt poradil volať hasičov. Tý poslali nejakého chlapíka čo za nejakých 10€ mi to auto pekne otvoril, nič pri tom nepoškrabal, nezničil.Ja som mal tú smolu, že sa mi to stalo v meste a to auto som potreboval.
Asi hlúpa rada, ale rada.
Asi hlúpa rada, ale rada.

Ford Focus II Wagon Generation X- 1,6TDCi 80kW - Black Panther (d.v.: 16.12.2010)
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &sk=t&sd=a

https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &sk=t&sd=a

- Quickie
- Moderátor
- ZaQik
- Admin
... jestli mas kombi, tak odsroubuj treti brzdove svetlo a pak uz si poradis jiste sam
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- samuelson
- Nováček
Super, neviem ako podakovat. Hodil som dole brzdove svetlo a zatlacil ten tapacir ci co je to a kluce som lovil ako kapra asi hodinu s drotom na konci ohnutym. Cez tu malu dierku sa mi to podarilo prepchat. Ak budes na Slovensku pozývam ta na pizzu. Dik.
- ZaQik
- Admin
vitej do klubu rybaru - ja to delal na sluzebaku asi pred 7 lety ... 3 hodiny nez jsem to vymyslel a 30 minut nez jsem klice vylovil 

Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
- Sobull
- Zkušený
Mě se to stalo u hnujdaje v USA v kaňonu uprostřed ničeho, kde nebyl ani signál na mobil... Klíč zůstal na sedačce řidiče.
Nakonec jsem odpáčil roh auta a kempingovou vidličkou (od jediného dalšího člověka v dohledu) svázanou náplastí s polštářkem k anténě od auta jsem klíč otočil a zmáčkl ovladač. Klika že to mělo dálkový centrál. Operace snad na hodinu a panika ženského publika taky moc nepřidala
Nakonec jsem odpáčil roh auta a kempingovou vidličkou (od jediného dalšího člověka v dohledu) svázanou náplastí s polštářkem k anténě od auta jsem klíč otočil a zmáčkl ovladač. Klika že to mělo dálkový centrál. Operace snad na hodinu a panika ženského publika taky moc nepřidala

FFII kombi 2,0TDCI, 2006