Taky jsme zakusili pohostinnost místních ogarů - valašskou klobásu, prý "valašská směs - koza a pes"
  Taky jsme zakusili pohostinnost místních ogarů - valašskou klobásu, prý "valašská směs - koza a pes"  

=> http://zdenda-foto.wz.cz/Auta/2011-05-1 ... index.html
 => http://zdenda-foto.wz.cz/Auta/2011-05-1 ... index.html
 S vestou se fotí líp, co?
 S vestou se fotí líp, co? 

Tak vesta sice automaticky neznamená super fotky, ale fotografovi s vestou se určitě lépe "dýchá" a může se vyřádit
 Tak vesta sice automaticky neznamená super fotky, ale fotografovi s vestou se určitě lépe "dýchá" a může se vyřádit   V mezích vlastního pudu sebezáchovy si může víceméně stoupnout kam chce a měnit záběr klidně co 5 aut.
 V mezích vlastního pudu sebezáchovy si může víceméně stoupnout kam chce a měnit záběr klidně co 5 aut.   
  Nicméně i tak jsem si to parádně užil a doufám, že si to někdy s vestou ještě zopakuji
 Nicméně i tak jsem si to parádně užil a doufám, že si to někdy s vestou ještě zopakuji 

Je to všechno tak trošku na jedno brdo - auto přes celou fotku bez nějakého dalšího nápadu, ostatně jako i další tvoje fotky aut. Možností vesty jsi moc nevyužil i když chápu, že jestli jsi ji měl poprvé, vychutnával sis možnost stát tam, kde jsi nikdy nemohl
  Je to všechno tak trošku na jedno brdo - auto přes celou fotku bez nějakého dalšího nápadu, ostatně jako i další tvoje fotky aut. Možností vesty jsi moc nevyužil i když chápu, že jestli jsi ji měl poprvé, vychutnával sis možnost stát tam, kde jsi nikdy nemohl  

Vetsinou to delame naopak, ze sme taky na jednom miste celou dobu, ale letos jsem se hecli!!
  Vetsinou to delame naopak, ze sme taky na jednom miste celou dobu, ale letos jsem se hecli!!  

Díky za zpětnou vazbu, zatím všichni vesměs chválili, tak aspon nezpychnuRobertilos píše:Gromik> mě ty tvoje fotky moc neoslovily ...
 Jinak fotky byly foceny podle přání zadavatele, měl jsem přinést auto + logo Impromat, bez nějakých kreativních výstřelků, hlavně aby bylo viditelné logo a fotka v rámci možností co nejostřejší
 Jinak fotky byly foceny podle přání zadavatele, měl jsem přinést auto + logo Impromat, bez nějakých kreativních výstřelků, hlavně aby bylo viditelné logo a fotka v rámci možností co nejostřejší  .. což byla náplň prvního průjezdu.
 .. což byla náplň prvního průjezdu. Bohužel, přítelkyni se po pár desítkách minut udělalo špatně a vyskočila ji teplota, takže jsme museli neplánovaně odjet.
 Bohužel, přítelkyni se po pár desítkách minut udělalo špatně a vyskočila ji teplota, takže jsme museli neplánovaně odjet. 

Foto nemám, s mobilem to ani nemá smysl fotit.
 Foto nemám, s mobilem to ani nemá smysl fotit.

Dvoukolka mu prostě sedí, což potvrzuje i výsledek. Emil je bůh
 Dvoukolka mu prostě sedí, což potvrzuje i výsledek. Emil je bůh  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 0 hostů