Diky za tip s tou benzinkou!silverwolf píše:![]()
![]()
![]()
http://forum.skodahome.cz/topic/107495- ... nne-hmoty/
dobré to je na vykazování fiktivních jízd a snižování nákladů - tisíce ušetřeno na daních. I pro pumpaře je to dobrej džob, nevyžádané účtenky si schovávají a pak těmhle " žadatelům" je prodávaj za korunu za litr na účtence.
Diky, zkusim zjistit jestli by to neslo takto!Nicco píše:Kto nechce, nemusi nic davat, ale som zvedavy, ako podla uctenky z pumpy by na vas prisli. Keby aj ano, tak poviete, ze ich niekto vybral z kosa, alebo zobral z benzinky. Viete kolko takych ucteniek za nakup sa vala v Tescu?
@mcervinka - u nas vo firme existuje cestne prehlasenie, ked stratis uctenky, tak ti to firma preplati. Ak sa to stane raz, nie je problem.
Nepochopil jsi nic...solfan píše:psena:
hehe, presne toto som cakal, sice obutie sa do slovakov som necakal (zijem v cr a planujem tu zit, takze sa ma to celkom tyka), ale co uz, je to ceskoslovensky narodny sport zda sa.
riesis nejake odrbavky a podobne, ale opytat sa co za to, to si zvladol...takze ak by ti z toho nieco kvaplo, tak uz odrbavka by nebol problem?
kazdopadne, je to vec daneho cloveka, na co tie papieriky potrebuje a ci bude ojebavat. ja uctenky mam, ale presne z toho dovodu neponukam, pretoze sa na ziadnom odrbavani nechcem podielat. kazdopadne, ak by si za to chcel nieco inkasovat, nie si o nic lepsi, ako ten co odrbava rovno...tot vsjo
silverwolf píše:![]()
![]()
![]()
http://forum.skodahome.cz/topic/107495- ... nne-hmoty/
dobré to je na vykazování fiktivních jízd a snižování nákladů - tisíce ušetřeno na daních. I pro pumpaře je to dobrej džob, nevyžádané účtenky si schovávají a pak těmhle " žadatelům" je prodávaj za korunu za litr na účtence.
mcervinka píše:Diky za Vase reakce, pravda je takova ze jsem od 1.5.20011 jezdil sluzebne a uctenky za benzin jsem nechaval v aute. Auto mi krasne uklidili i s uctenkami - moje chyba.
Takze ted mi schazi nejakych 9000 na vyuctovani za sluzebni cesty.
S ucetni jsem se domluvil ze si "nejak" sezenu do konce mesice.
Prevazne jsem jezdil Praha - Bratislava.
Co se tyce meho prvniho prispevku - tak ano. Ale muj osobni, tedy spis rodinny vuz je FF combi r.v.2005 - takze doufam ze mame alespon toto spolecneho.
Pro solfan:
Pracuji v cechach i na slovensku se slovenskymi kolegy a musim rici, ze jsou to kvalitni odbornici a hlavne srdecni a uprimni cehoz si cenim nejvic!
FORD RULEZ!
Priklanejte se kam je libo, ale ty kilometry ste si proste doplnil. Psal jsem o 9000 Kc. Vidite co chcete videt - neni to zajimave?losky píše:Nepsal, ze mu je vyhodli, ale ze mu je ukradli i s autem...
trochu jsem se do toho začel a vychází zajímavé věci.
chybí účtenky od 1.5. - příspěvek se žádostí je z 12 5 2011.- Chybí prý účtenky na 9000km. Nechci nikomu hrabat do svědomí, ale 9k za 12 dní včetně víkendu +1.5. byla neděle? a to by musel napsat hned co mu auto ukradli a to předpokládám se nestalo.... denně 750km pak ještě pracuje.... kdy spí a podobné zbytečnosti? pokud to není kurýr/taxík praha <> bratislava v tom případě se omlouvám.
Bohužel se musím přiklonit na stranu "nevěřících"
mcervinka píše:Diky za Vase reakce, pravda je takova ze jsem od 1.5.20011 jezdil sluzebne a uctenky za benzin jsem nechaval v aute. Auto mi krasne uklidili i s uctenkami - moje chyba.
Takze ted mi schazi nejakych 9000 na vyuctovani za sluzebni cesty.
S ucetni jsem se domluvil ze si "nejak" sezenu do konce mesice.
Prevazne jsem jezdil Praha - Bratislava.
Co se tyce meho prvniho prispevku - tak ano. Ale muj osobni, tedy spis rodinny vuz je FF combi r.v.2005 - takze doufam ze mame alespon toto spolecneho.
Pro solfan:
Pracuji v cechach i na slovensku se slovenskymi kolegy a musim rici, ze jsou to kvalitni odbornici a hlavne srdecni a uprimni cehoz si cenim nejvic!
FORD RULEZ!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host