Příspěvek
od jonek » 22.04.2011 12:38
usek Svrcinovec - Cadca : kratky usek, ale velmi prehusteny dopravou, cez tyzden vela kamionov, rozbita cesta
usek Cadca-Kysucke Nove Mesto-Zilina: v pohode, siroka rovna cesta, pred Zilinou 4pruhova. Obcas meraju kratky usek v Povine a v Budatinskej Lehote pri KNM 50tku a na 4prudovke asi v strede pod mostom 80tku /inac je na tom useku 100vka/
V Ziline obcas meraju 80tku na obchvate popri Vahu /Lavobrezna cesta/ a opatrne na velkej krizovatke Kosicka pri Hypertescu na vypadovke smer Poprad Kosice.
usek Zilina-Martin: dost casto meraju par km od Ziliny na jednom 70km/h useku na odbocke k podniku Hyza pred Mojsovou Luckou. Dalej extremne opatrne v Strecnianskej uzine, doporucujem dodrziavat maximalku, velmi casto tam meraju, takmer denne, dodrziavat bezpecne odstupy od aut pred sebou a jazdit v lavom pruhu tam, kde je trojprudovka, lebo pravy pruh je pre nakladiaky a pomale vozidla.
usek Martin - Ruzomberok: jazdi sa v pohode, len strasne husta doprava, treba byt opatrny, pred Sucanmi je velka kruhova krizovatka, tam pozor. V Ruzomberku tiez casto meraju rychlost, tazko povedat kde, ja som tam platil pokutu, ale zastavili ma az za mestom.
Z Ruzomberka sa da ist na Mikulas mimo dialnice dvoma smermi, a to bud severne od Liptovskej Mary cez Besenovu, alebo juzne cez Malatiny. Juzne je to asi pohodlnejsie, rovne dlhe useky a podobne, ale severne je to krajsia cesta krasnou prirodou.
To bolo v skratke. Cesta v pohode, akurat velmi prehustena doprava, Strecnianska uzina je riadny lievik, tam upozornujem este raz, treba byt velmi opatrny a sustredeny. Aj okolo vodnej nadrze Krpelany, tam to zvadza predbiehat, ale je to tam dost zradne, tak pozor.
Stastnu cestu