Levna alu kola na aukru - v cem je hacek? :]
- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Levna alu kola na aukru - v cem je hacek? :]
Zdravim, divam se na nejake nove alu disky, na aukru se prodavaji (uz vcelku dele) pro mne docela pekna kola, v cenach 15"-17" okolo sedmi tisic za sadu. Priklad: http://aukro.cz/fiesta-i1512081129.html . Je v tom nejaky hacek, duvod pro je nekupovat? Vzhled je samozrejme individualni u kazdeho, ale hadam, ze obecne jsou tyhle disky i vcelku atraktivni, co jsem se dival, podobny design se prodava vetsinou preci jen znatelne draz ..
Ma nekdo blizsi informace nebo zkusenosti s nakupem techto, nebo podobnych disku? Predem diky za info! :]
Ma nekdo blizsi informace nebo zkusenosti s nakupem techto, nebo podobnych disku? Predem diky za info! :]
ex. FFI 1.6 kombi 2000, soucasne Chrysler Grand Voyager 3.3i
- Quickie
- Moderátor
Re: Levna alu kola na aukru - v cem je hacek? :]
mozno ich predava niekto ako sa povie "od zdroja"
alebo to mozu byt nejake nepodarene kusy
alebo sa dozvedame, kolko obchody na diskoch zarabaju
alebo to mozu byt nejake nepodarene kusy
alebo sa dozvedame, kolko obchody na diskoch zarabaju

- Nicco
- Zkušený
1725/kus nie je extra nizka cena. Ja som kupil nemecke Ronal -> EDIT: Rial (prvomontaz Kia/Hyundai) 16" za 1850kc (myslim) a bolo to v normalnom internetovom pneuservise.
Kazdopadne tieto noname znacky su asi Cinske. Niektori hovoria, ze ich vyrabaju z "blata". Obecne plati, ze je nemecka kvalita, potom polska, potom dlho nic a nakonci je cinska kvalita.
Kazdopadne tieto noname znacky su asi Cinske. Niektori hovoria, ze ich vyrabaju z "blata". Obecne plati, ze je nemecka kvalita, potom polska, potom dlho nic a nakonci je cinska kvalita.
Naposledy upravil(a) Nicco dne 03.04.2011 12:59, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra J ST 2011, 1.4T/103kw,
ex: Ford Focus II Trend 1.6i/74kw, 2007, 100tkm, spotreba: 2010=6.65, 2011=6.44, 2012=6.23, 2013=5.94, 2014=~5.84~
ex: Ford Focus II Trend 1.6i/74kw, 2007, 100tkm, spotreba: 2010=6.65, 2011=6.44, 2012=6.23, 2013=5.94, 2014=~5.84~
- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Takze pravdepodobne je problem v kvalite materialu .. Nu, radeji tedy pockam, koupim neco jeteho, diky za info :]
ex. FFI 1.6 kombi 2000, soucasne Chrysler Grand Voyager 3.3i
- Dalis
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
RSW dost meky (taky ta cena, ze) nejsou vhodny na nizkoprofilovou pneumatiku pokud jezdis teda svizneji a pocitas ze obcas vemes nejakou diru jinak to bohuzel na nasich silnicich nejde ...
focus combi mk3, 2013, 1.0 ecoboost 92kW, lunar sky (šedá:)
- Spy.Dr
- Junior
Ja jsem je osobne koupil, ale dal jsem za celou sadu 3600,-...ano ctete spravne 3600,- za 4 nove disky. presne tyto RSW 331. Normalni cena na e-shopech se pohybuje opravdu okolo 1850,- za kus, takze cena na aukru opravdu neni nijak extra nizka. Ty co jsem koupil já, měly nepatrné kosmetické vady, ale pro původního majitele byly natolik zásadní že je prodejci vrátil. Já je kupoval na inzerát přímo od velkoprodejce těchto disků. byl jsem si pro ně v HK, kde má plnou halu všemožných Disků RSW, kvalitu vám zatím moc neřeknu, mám je na autě chvíli, mám 15" a na tom 195/60 gumy, takže žádnej nízkoprofil, ale na autě vypadaj celkem hezky
koneckonců ralye nejezdim, i když děr je teď hooodně no, tak uvidíme co to vydrží, ale za tu cenu co jsem za to dal je to podle mě super.

- pbjun
- Test driver
Ono ty RSW nejsou uplne spatne - sam sem je chtel kupovat, ale stalo se mi, ze sem vymetl jamu na origo trend kolech (ronal) coz jsou tvrda kola a to kolo sem lehce kopnul - pri tomto kopanci by bylo RSW kolo na vyhazov a dalsi vec - RSW se neda koupit po jednom kuse kdybys ho nahodou znicil - proto sem sel do dotz ktere se daji krasne koupit po jednom kuse
Sice sem za ne dal hromadu penez, ale nelituju 

- Spy.Dr
- Junior
co jsem koukal tak neni problem koupit RSW kolo jedno...
ale zatím jsem to nepotřeboval a doufám že ani nikdy nebudu, tak si tim nejsem uplně jistej...

- pbjun
- Test driver
No ja sem to resil s pneuservisem a RSW sice nabizi kola po jednom, ale objadnat to nejde
Takze jedina moznost je ze to VELKE firmy udelaji tak, ze rozdeli jedu alu sadu a doufaji ze zbytek casem taky prodaji... Ale jsou to fakt mekka kola takze bacha na diry... Jinak za tu cenu novou sadu kvalitnich kol nekoupis, ale to vis moc dobre sam takze neni co resit
Taky sem nad nema premyslel, ale kdyz mel dotz tu akci loni na jare na mugello tak me sada 16" s matkama vysla na 11 tis coz se jeste da