ps: zaklopka v hrdle nadrže se otevre jen kdyz tam vrazim pistoly nebo ikdyz naleji odmerku aditiva aniž bych zaklopku nejak musel otevřít "podržet" / tankoval jsem po tmě

diky za odpovedi ... a berte me s nadhledem, nema zkušenosti
miki21 píše:Pokud tam tu utěrku nenacpals celou,tak by to snad vadit nemělo.Je tam přece filtr
Nevím, co máš za verzi motoru. Nevím, proč otíráš něco, co je určené ke kontaktu s naftou. Když už to musíš šolichat, tak si víčkem zavři hrdlo a pak utírej.jirka bohutin píše:Dobry den, asi přiblblý dotaz: natankoval jsem naftu a že si papírem otřu hrdlo nadrze, co se může stat kdyz mi do hrdla spadne kousek papírové utěrky ?
ps: zaklopka v hrdle nadrže se otevre jen kdyz tam vrazim pistoly nebo ikdyz naleji odmerku aditiva aniž bych zaklopku nejak musel otevřít "podržet" / tankoval jsem po tmě(skoro po tmě)
mysliš že se papírova utěrka rozloží ?Eidž píše:Nevím, co máš za verzi motoru. Nevím, proč otíráš něco, co je určené ke kontaktu s naftou. Když už to musíš šolichat, tak si víčkem zavři hrdlo a pak utírej.jirka bohutin píše:Dobry den, asi přiblblý dotaz: natankoval jsem naftu a že si papírem otřu hrdlo nadrze, co se může stat kdyz mi do hrdla spadne kousek papírové utěrky ?
ps: zaklopka v hrdle nadrže se otevre jen kdyz tam vrazim pistoly nebo ikdyz naleji odmerku aditiva aniž bych zaklopku nejak musel otevřít "podržet" / tankoval jsem po tmě(skoro po tmě)
Doufal bych, že se utěrka rozloží. A měla by se zachytit na palivovém filtru. Otázkou je, jak velký kousek to byl jak to bude vadit čerpadlu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti