tempomat?
- ohneta
- Nováček
Re: tempomat?
Pokud bude do budoucna OK tak mi nový FL přední části a starý FL zadní části tak nevadí. Je to zřejmě provedeno tak šikovně, že ani prohlídka podvozku neodhalila stopy po svařování atd. Spiš ještě budu s prodejcem rozebírat lži v inzarátu jako xenony, natáčecí světlomety, tempomat...tohle všechno by tohle auto mělo mít. Bohužel nemá...Avšak z těchto důvodů jsem se rozhodl pro toto auto, jinak jsem šel do jiného ST.
- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to auto bude normálně fungovat, tak je to samozřejmě v pořádku. Kolik z nás má bouraný auto a třeba o tom ani neví, že jo.....jenže kdyby to aspoň někdo normálně opravil a nedělal z toho něco, co neni
Natáčecí světla existujou, ale neexistujou natáčecí xenony, buď jedno nebo druhý...a tempomat samozřejmě taky ne. Tak přeju aspoň dobrý pořízení s prodejcem...

ST150
-
- .
Škoda, že si to tady neobjevil dříve. Toto auto se probíralo v tématu- ST, RS v inzerátech.
No přeji hodně štěstí při jednání s prodejcem a auto ať i přes tyto problémy dobře slouží.
No přeji hodně štěstí při jednání s prodejcem a auto ať i přes tyto problémy dobře slouží.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
jj to bylo z EUROVRAK u ,ufff uz jen ten nazev ,
mozna by sel povolit na diagnostice ale kazdopadne ST by melo mit triramenny volant . ale zase ono bylo levne co ?

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Johnny ST
- .
Drzim do budoucna palce. Nekde jsem nasel popis tohoto auta od byvaleho majitele, ale bohuzel ho nemuzu znovu dohledat. Psal o vraceni auta zpet prodejci a jake s tim mel problemy. A take psal o tom, ze byl na geometrii a i po serizeni byly hodnoty na uplne hranici tolerance. Zkus pohledat, nekde to bude. Mozna poradi nekdo s lepsi pameti, nez mam jaohneta píše:Pokud bude do budoucna OK tak mi nový FL přední části a starý FL zadní části tak nevadí.

Ford Focus 2.0i
- ohneta
- Nováček
Také jsem četl ten příběh toho pána (odkaz je na slovenském ford focus fóru) otázka je, zda se týkal tohoto konkrétního vozu. Možná je jich předelaných víc. Musím nechat vyměnit olej, filtry atd takže ho rovnou nechám prohlídnout a budu moudřejší, ale vracet ho nebudu, stejně by s tím byl asi velký problém. Už o víkendu budu vědět aspoň nejaké info ze značkového servisu. Zatím jezdí dobře, tak snad bude i v budoucnu 

- ohneta
- Nováček
No já nevím za 300 tisíc by se dalo pořídit úplně nové auto, ale ST je prostě něco jinéhofoki píše:jj to bylo z EUROVRAK u ,ufff uz jen ten nazev ,mozna by sel povolit na diagnostice ale kazdopadne ST by melo mit triramenny volant . ale zase ono bylo levne co ?

-
- .
Předělaných jich jezdí určitě víc. Jenže pak je tam vždycky to ale... viz. jedno se tu řeší vedle v tématu, taky totální "individualizace"
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... start=1260