Ahoj, nemůžu se vyznat v žárovkách pro přední směrové světlo (Mondeo MKIV). Nevím jaké koupit...
http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;1 ... ST=4|LNG=0|
Je nějaký rozdíl mezi typy P21W, PY21W a W5W? Podle manuálu by v autě měly být PY21W. Stačí ty levné žárovky okolo 10-20 kč? Díky
Jaké žárovky pro přední směrové světlo?
-
- Nováček
- Quickie
- Moderátor
Re: Jaké žárovky pro přední směrové světlo?
rozdiel medzi P21W a PY21W by mal byt v tom, že to písmeno Y označuje slovo Yellow, takze by mala byt žltá pre smerovky.. ked maš ale oranzovu krytku smerovky, tak ti stačí dat bielu P21W
W5W má inu paticu, ktorá pochybujem ze ti bude do smerovky pasovat..
a ano.. stačí aj taka lacna.. otazka bude jej zivotnost
W5W má inu paticu, ktorá pochybujem ze ti bude do smerovky pasovat..
a ano.. stačí aj taka lacna.. otazka bude jej zivotnost

-
- Zkušený
W5W se dává do bočních blinkrů.
Životnost bych asi moc neřešil, ale spíše jsem se setkal, že se ta žlutá barva olupovala. Je to vidět na spoustě aut, že při blikání blinkru to je pouze s nádechem do žluta, protože věší část té žluté barvy se oloupe.
Životnost bych asi moc neřešil, ale spíše jsem se setkal, že se ta žlutá barva olupovala. Je to vidět na spoustě aut, že při blikání blinkru to je pouze s nádechem do žluta, protože věší část té žluté barvy se oloupe.
Ex ST220 model 2004
- Quickie
- Moderátor
no neviem ale mam pocit že PY21W je zo žlteho skla a neni striekana alebo nejak inak nafarbena..
mam zlte žiarovky od vyroby v zadnych svetlach 40 000 km a nic sa neodlupuje.. asi fakt zalezi na znacke
mam zlte žiarovky od vyroby v zadnych svetlach 40 000 km a nic sa neodlupuje.. asi fakt zalezi na znacke
-
- Zkušený
Zde je třeba vidět obarvení...

Samotnému se mi to stalo na minulém autě a stačí si všímat jak blikají blinkry u aut před tedbou. Věř, že spoustě lidí to bude blikat do bíla
Ale je fakt, že nemám tušení jak tam ty žárovky byly dlouho...

Samotnému se mi to stalo na minulém autě a stačí si všímat jak blikají blinkry u aut před tedbou. Věř, že spoustě lidí to bude blikat do bíla

Ale je fakt, že nemám tušení jak tam ty žárovky byly dlouho...
Ex ST220 model 2004
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mohu potvrdit,že žárovky jsou do oranžova barveny.Já nedávno měnil komplet žárovky v zadních lampách.Blinkry byly pěkně oloupaný a na sluníčku to nebylo skoro vidět.Byly tam origo osramy,na budíkách mám 92 000km.Takže tak.Jinak opravdu stačí klasické,žádné drahé.Pouze pokud by jsi chtěl kvůli image třeba osram diademky...Ty jsou pak dražší...