Noell34 píše:Ahojte , pred nedavnom som opisoval problem s vibrovanim pri akceleracii v rýchlosti . Predstavte si ,ze pomohol novy soft/ takze asi nedostatocny prisun paliva/...
Ahoj, pročítám toto forum a narzil jsem na tento příspěvek. Mám stejný C-Max jaký máš na fotce a auto mi také vibruje, tak ted bych se chtěl ujistit, zda mám problém s poloosou, resp. kloubem (nerozumím tomu) a nebo jestli mám též problém v software. Auto mi vibruje na většinu rychlostních stupňů a vždy tak od 1900 otáček do 2000 otáček. Čím více v tu chvíli šlápnu na plyn, tím více to vibruje. Když plyn pustím, tak to hned přestane a když znovu přidám, tak zase vibruje než se dostanu zhruba nad 2000 otáček. Pokud člověk jede po rovině a přidává pomalu, tak to není cítit. Choval se tvůj C-Max stejně nebo se to chovalo jinak? A ostatní nemohli by jste poradit? Z přečteného to typuju na poloosu. Jezdím do origo Forda v Praze a pochybuju že to budou ¨rozebírat a kontrolovat jaká je dobrá a jaká špatné a už vůbec nebudou uvažovat o repasu či něčem takovém. Vymění to za nové origo obě a já se nedoplatím

Také při brždění vibruju, ale to je stopro zvlněnýma kotoučema...tak kdyby měl někdo dobrý tip kde by mi s obojím dobře a levně pomohli...díky.
Ford Focus C-Max, 1,6 TDCI, 80kW, Ghia, r.v. 2006