@Rusty:
- za euro - to je cena, za ktoru ho dostanes teraz, ale za odmenu t-mobilu podpises aj viazanost, takze predsa len zaplatis o nieco viac - novy stoji momentalne okolo 400 EUR, keby si ho niekomu na druhy den ponukol bez viazanosti za 300, iba by sa po nom zaprasilo
- ako navigacie genialne... ted pokial nechces sync s exchange serverom, ktory ma nastavene security, ze sa musi telefon kazdych maximalne 5 minut locknut - potom je to o hubu, da sa to ofajcit v registroch, ale po najblizsej synchronizacii je to naspat

- dufam, ze nemas v praci admina paranoika
- multiplatforma... wm... android - si vecny optimista, skus ma nakazit

IMO ked bude Android frcat na HD2, tak uz bude HD2 moralne zastaraly, lebo ako som pisal - android tu uz mame nejaky ten piatok a NAND boot nikde... opat je to len moj nazor, ale asi to bude tvrdsi oriesok
@Anndy
No, to zalezi na tom, aku reprezentativnu vzorku mas

. Ja som mal minuly phone SPV M700 /HTC P3600 trinity/ s Windows Mobile a bol som spokojny. Ludia, ktori v tom istom case mali HTC P3300 si tlkli hlavu o stenu a povedali, ze WM nikdy viac, iny model v tom istom case (neviem presne, ale mal vysuvnu klavesnicu) tiez vyprodukoval mnohych zarytych iPhonistov

. Do HD2 som isiel s tym, ze nebude genialny, ale bude k mojej spokojnosti - to co som mal, ale vdaka sense ovladatelne prstami (vo vsetkych recenziach honili brko, ake je to genitalne, bombasticke... proste numberóne). Bohuzial kombinacia HTC + Windows Mobile + Sense od samotneho zaciatku znamenala mrznutie (a nie ze -5 ale -273.15) a prichod veci, ktore sme riesili so zvyskom na skupinovych terapiach 2 roky dozadu t.j. napr. niekto vola, ale telefon nic nesignalizuje, lebo je vytuhnuty. Na druhej strane ale dava tuut tuut signal, akoze vsetko je OK. Rano nezvoni budik - telefon je vytuhnuty, ze pomoze len baterka von a zase naspat. Po tomto ukone sa rozozvuci budik. Vsetkych som presviedcal, ze mne sa to nestava, takze urcite museli dat do telefonu nejaku zlu kombinaciu aplikacii... HD2 mi zamrzlo v ruke, ked som ho prvy krat vytiahol z krabice po prichode z obchodu - no nie je to ironia?

. Proste pani inzinieri to az tak super nezvladli. Ako spravny IT clovek som najivne veril, ze je to samozrejme tym, ze mam v ruke horucu novinku ale v blizkej dobe vyjdu zaplaty a vsetko pojde ako ma. Prva ROMka a prve zlepsenie prislo o 2 tyzdne, co som povazoval za dobry trend, potom ale nic. Stale som trpezlivo cakal (boli vianoce, kto by kodil updaty), potom stale nic, tak uz som necakal az tak trpezlivo. Dalsiu verziu FW som vytlkol z HTC supportu az opakovanym stazovanim na mrznutie. Stale to ale nebolo uplne super, tak som cakal dalej. Cas som si kratil tym, ze som daval custom ROMky z xda-developers - zvacsa na poslednom builde WM6.5 - cim osekanejsia, tym stabilnejsia, ale zase tym horsie ovladatelna prstami (stylus pre kapacitny display ani neviem, ci vyrabaju, patent je, ale vyrobok asi nie - klasicky stylus je len kus nevodiveho plastu, takze nepomoze). Uz uz som mal 120 chuti mile HD2 zabalit a ist ho vratit, preto som sa vratil k oficialnej ROMke, ked tu zrazu mi ale telefon vypadol a rozbila sa obrazovka. Story o oprave vies, takze netreba rozvadzat. Dolezite je, ze tam bol pad s intenzivnymi doledkami a kedze verim, ze by akukolvek reklamaciu pripisali poskodeniu niecono vnutri pri pade (nie len v automobilovom priemysle su dobri rozpravkari), tak som to uz uplne vzdal a musim to s nim teda zrejme vydrzat "do konca". Na poslednom oficialnom firmware (1.66nieco) mam pocit, ze sa veci zlepsili a kompletne mi phone vymrzne mozno 1x do mesiaca, takze to nie je az taka tragedia, ale mouj dalsi kusok uz zrejme bude ina platforma. Zatial som najviac nakloneny androidu (keby som kupoval v najblizsej dobe, tak zrejme striehnem na desire hd), ale kedze mam este minimalne rok casu, necham sa prekvapit, co trh prinesie

.