Ja si myslim, ze je to tak jak pises. Ja kdyz mam zapnutou klimu, tak si to reguluju cudlikem na topeni as klima v pohode jede. Jinak kdyz je zaplej vnitrni okruh, tak se mi klima automaticky vypne.Ferino píše:Mám auto teprve chvíli.botsman píše:Výkon manuální klimatizace můžeš regulovat rychlostí ventilátoru, druhem rozvodu vzduchu, nebo uzavíráním výdechů ventilačních otvorů. Samotná klimatizace se regulovat nedá - buď jede nebo ne.
To jako ta klima fakt nejede pokud není ovladač topení úplně vlevo?
Jsem si myslel, že se pustí klima, která samozřejmě chladí naplno, ale ovladačem topení se dá chlazenej vzduch přitopit na požadovanou teplotu.
Jak to tedy je?
Klimatizace
- hide
- Pokročilý
- hanyz
- Nováček
dík foki,foki píše:dole na topeni ( je to u hadic pod autem ) je takove kolinko a tam se strci hadicka z toho spreje a cely spray se tam vystrika . nejlepe delat na zdviži nebo na heveru . ale je to za napravnici . takze se tam muze blbe
jako jediný jsi poradil. Prosím te aspon trochu upresni postup. A jestli jako neznalec topeni pod autem to najdu a sam to tam fouknu. Diky moc. jeste jednou dik
Focus combi Ghia 1,6 r.2000, LPG Landi-Renzo
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- hanyz
- Nováček
foki,
dnes jsem tam ležel a videl jsem jen za motorem trubky zřejmě od okruhu jsou spojené kovovými eskapáskami, kde bude asi kapalina v chlazení ale jiné trubky takových rozměrů a plastového matroše jsem neviděl. promiň za otravování můžeš mi poradit jak tu trubku najít díky moc
dnes jsem tam ležel a videl jsem jen za motorem trubky zřejmě od okruhu jsou spojené kovovými eskapáskami, kde bude asi kapalina v chlazení ale jiné trubky takových rozměrů a plastového matroše jsem neviděl. promiň za otravování můžeš mi poradit jak tu trubku najít díky moc
-
- Junior
Cautre, ja by som tioez rad vymenil filter, len neviem ako si ako na to, a aj prestrieknut tu klimuhanyz píše:foki,
- hanyz
- Nováček
filtr vyměníš tím že zdemontuješ stěrače a opatrně vycvakneš plastový kryt z cvoků. Prvně dírkovaný pak ten před spolujezdcem. A pod ním je ten filtr. Ještě povol šroubek. Pomalu opatrně. Jinak s klimou ti neporadím nevím nic víc než ty. Nevím kde to mám foukat jestli někam pod filtr, nebo rozebrat skřínku před spolujezdcem a tam to někde fouknot do motorku nebo dole nějaké koleno jak psal foki, uvidíme co se tady dál vyskytnechudas píše:Cautre, ja by som tioez rad vymenil filter, len neviem ako si ako na to, a aj prestrieknut tu klimuhanyz píše:foki,
-
- Junior
diky moc za raduhanyz píše:filtr vyměníš tím že zdemontuješ stěrače a opatrně vycvakneš plastový kryt z cvoků. Prvně dírkovaný pak ten před spolujezdcem. A pod ním je ten filtr. Ještě povol šroubek. Pomalu opatrně. Jinak s klimou ti neporadím nevím nic víc než ty. Nevím kde to mám foukat jestli někam pod filtr, nebo rozebrat skřínku před spolujezdcem a tam to někde fouknot do motorku nebo dole nějaké koleno jak psal foki, uvidíme co se tady dál vyskytnechudas píše:Cautre, ja by som tioez rad vymenil filter, len neviem ako si ako na to, a aj prestrieknut tu klimuhanyz píše:foki,
- Damon
- Test driver
Já pokud nastartuju auto a mam nastavené "velké vyhřívání okna" tak se mi klima zapne automaticky sama.Regulátorem teploty reguluji jak studený vzduch bude foukat.Což si myslím že by tak mělo i být.Je to ale na Focus II ale klima je stejná.Na soukr. ji nemám.Abych řekl pravdu když by foukal jen velmi studený vzduch a regulace by byla pouze v rychlosti foukání tak to není nikterak příjemné.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999