Fokale????

Pokud bylo modrý tak buď rád že jsi ho nekoupil....jakub.sampon píše:Ahoj včera jsem ho taky potkal 2xkrát směr košík,ale neni to klubák ,tedy dle podložek,jinak vám musím říct že na praze 10 se stčka oranžády přemnožily což je správné
Jinak všimli jste si jak je o stčka zájem?v autoesa měli ještě před 3dny ST a dnes jsem si prohlížel jejich stránky a už ho nemaj...
jo jo jo bylo modré,proč bych si ho neměl kupovat? :)díky předem za radu...karel_st170 píše:Pokud bylo modrý tak buď rád že jsi ho nekoupil....jakub.sampon píše:Ahoj včera jsem ho taky potkal 2xkrát směr košík,ale neni to klubák ,tedy dle podložek,jinak vám musím říct že na praze 10 se stčka oranžády přemnožily což je správné
Jinak všimli jste si jak je o stčka zájem?v autoesa měli ještě před 3dny ST a dnes jsem si prohlížel jejich stránky a už ho nemaj...
jasný to já taky já nejvíc u špáru :ú) jinak tohle st bylo 3dv :ú)Raada píše:Ja vidam hodne casto Ladu - poznavam ho dle 5 dveri. Hodne casto na Hornomecholupsky a Svehlovy.
ZonixX píše:...nevedel jsem, jestli se ti neco nestalo, pac nevypadal jako ty![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host