Já jen, že je nápadně podobná té tvářičce v tvém avataru13karel píše:stand
Přeci bys nevěřil že...bych si s sebou vzal na dovču tak ošklivou bloncku pochybného mládí...když mám doma zasloužilou brunet mamču s dvěma dětmi?

..
 ..
Já jen, že je nápadně podobná té tvářičce v tvém avataru13karel píše:stand
Přeci bys nevěřil že...bych si s sebou vzal na dovču tak ošklivou bloncku pochybného mládí...když mám doma zasloužilou brunet mamču s dvěma dětmi?

..
 ..
 V avataru je starší brunetka s melírem
 V avataru je starší brunetka s melírem   
   A oblečená
 A oblečená  

Tu domnělou podobnost způsobuje nejspíše zaostření na autíko a tím pádem rozmazání ksichtýsu
 Tu domnělou podobnost způsobuje nejspíše zaostření na autíko a tím pádem rozmazání ksichtýsu 

Žije se mnou dost dlouho...aby ztratila iluze...které si vzhledem k její moudrosti zcela jistě ani nedělala
 Žije se mnou dost dlouho...aby ztratila iluze...které si vzhledem k její moudrosti zcela jistě ani nedělala  

A dvě turistky, co je pozoroval...myslivec?
 A dvě turistky, co je pozoroval...myslivec?   

Aspoň je za co je chytit...
 Aspoň je za co je chytit...
 Ne jako ty hubený kozy co jsou údajně v módě...
 Ne jako ty hubený kozy co jsou údajně v módě...

Výbava je důležitá...na výbavě záleží
 Výbava je důležitá...na výbavě záleží  

mi nevrav ze si ta nevsimla ako si 2 metre pred nou cupel so zrkadlovkou v ruke...13karel píše:Btw...pozorovat se dá cokoliv...

Misoo...teleobkjektiv je neuvěřitelný zázrak přírody...schválně přejdeme na hádanky a tipuj...z kolika metrů je foceno následovné...drámo
 Misoo...teleobkjektiv je neuvěřitelný zázrak přírody...schválně přejdeme na hádanky a tipuj...z kolika metrů je foceno následovné...drámo   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host