Přiložil jsem náčrtek, zelená je normální směr toku, červená je moje provizorní zkratka.
A takhle to vypadá vymontovaný:
http://www.fordpartsuk.com/shop/fiesta_ ... ve_531.htm
Mám normálně jezdit dokud nenatrefím na slušnou a levnou převodovku, takže kdybyste o nějaké věděli...Earlier versions of the unit have one weak area; the differential bearings have a tendency to break up after around 80,000 miles. If left unchecked, this problem can result in the driveshaft grinding away the gearbox casing. The first sign of this problem is the speedometer ceasing to function.
Dneska mi to sakra vadilo - nad Ústí někdo vylil během hodiny obří kýbl a nemít vyhřívání předního skla (které nějak zlobí na straně spolujezdce), neviděl bych nic, protože studeným vlhkým vzduchem nic nevyfoukám. Každopádně ventil už jsem teď navečer vyměnil (zrovna to tak vyšlo) a do plastu toho starého jde škrábnout nehtem i do místa kde je k samotnému fridexu sakra daleko. Takže ten plast sám o sobě docela slušně degraduje asi samotným teplem od motoru a stářím. A trubičky jsou ve tvaru H, takže naprosto správná nouzovka.vitut píše:Podle mych zkusenosti s jeho rozebiranim sis tim bypassem v podstate odrizl pristup chladici kapaliny do vymeniku topeni, nic vic.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host