edit by Quickie:
Osvetlenie interieru vzadu (info v 1. príspevku)
- mickey
- Nováček

Osvetlenie interieru vzadu (info v 1. príspevku)
Mam FF combi s osvetlenim nad prednymi sedadlami a v kufri. Kam sa vo Focuse I montovalo original osvetlenie nad zadnymi sedadlami? Je mozne nieco take domontovat?
edit by Quickie:
doplnený link na návod na montáž zadneho stropného svetla
okrem tejto témy je o druhom stropnom svetle založená ďalšia téma
edit by Quickie:
- Ahmed
- Test driver

Taky by me to zajimalo. Nejspis to mela jenom Ghia, takze by musel byt i ghia tapec, jinak by se tam musela udelat nejaka nepekna dira. Mi bohuzel pred nosem mechanik ten tapec vyhodil do smeti, rikal, ze kdybych prisel o tyden driv, tak byl muj, delal poradek, tak jsem se jenom mohl podivat, jak je hezky rozmoceny od deste venku na bordelu

S dratama urcite problem nebude. Kdybych to dodelaval a nemel ten tapec, tak bych asi udelal vzadu nad kazdou sedacku jedno svetlo.
S dratama urcite problem nebude. Kdybych to dodelaval a nemel ten tapec, tak bych asi udelal vzadu nad kazdou sedacku jedno svetlo.
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Osvetlenie interieru vzadu
no já ho mám zhruba ve stejných místech jako nad předními v ose mezi předním a nad kufremmickey píše:Mam FF combi s osvetlenim nad prednymi sedadlami a v kufri. Kam sa vo Focuse I montovalo original osvetlenie nad zadnymi sedadlami? Je mozne nieco take domontovat?
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- David 1
- Junior

- mosad
- Junior

- Fireice
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver

Myslim, ze fotka toho svetla je v manualu. Kdyz se podivas na to obyc. svetlo, tak jsou tam takove jakoby obloucky s ryhou, co z toho svetla delaji jakoby 3 casti. V tom ctecim svetle jsou navic 2 zarovky prave v tech mistech na bocich a na kazdou zarovku vypinac, prepinac uprostred je stejny. Ty casti, kde jsou zarovky na cteni jsou tusim pruhledne a ne vroubkovane, jako svetlo uprostred.
- mosad
- Junior

Tak tam to osvětlení nad zadními sedačkami mám. Vypadá podobně jako nad kufrem. Zítra to zkusím vyfotit a poslat sem. Má přepínač na vypnuto, při otevření dveří a stále zapnuto. Umí samozřejmě i pomalé stmívání po zavření dveří a po zamčení. A funguje nezávisle na předním světle i světle pro kufr.
Vepředu mám to světlo s bodovkami na čtení jak už je tu popsané.
Vepředu mám to světlo s bodovkami na čtení jak už je tu popsané.
- PAJA
- Nováček

Čus, to s¨větlo s těma bodovkama mám. Sehnal jsem ho na vráči za 400stovky a ještě řadičku z FoFo 2 za 600 a vypadá to skvěle. Sice tam mám osmičku závit a na páce je 10ka, ale i tohle se podařilo vyřešit a drží jako originál. Už mám nějaké fotky, tak je sem zkusím pak dát, at víte, jak to vypadá.Fireice píše:Taky jsem o něm přemýšlel.Jen by bylo dobrý sem hodit někou tu fotečkuKluci hoďte sem něco... Jo a prý jsou i osvětlení na fofo co maj bodová světla na čtení.Ještě jsem to neviděl.Fotka a popis by mi pomohl v inspiraci. Zatim dík a čau
Ford Focus combi, 1.8 16V, rok 11/99 tmavě modrá metalíza.
-
Foqus
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Čus, to s¨větlo s těma bodovkama mám. Sehnal jsem ho na vráči za 400stovky a ještě řadičku z FoFo 2 za 600 a vypadá to skvěle. Sice tam mám osmičku závit a na páce je 10ka, ale i tohle se podařilo vyřešit a drží jako originál. Už mám nějaké fotky, tak je sem zkusím pak dát, at víte, jak to vypadá.
[/quote]
-----------------------------------------
řadičku z Fofo2 tady nabízel a asi stále nabízí Harry, koupil jsem jí od něj fungl novou za 400,- Kč a ještě k tomu byly oba kryty hlavice (černej a stříbrnej), takže jsem si mohl vybrat... Díky Harry
Fakt vypadá super!!
-----------------------------------------
řadičku z Fofo2 tady nabízel a asi stále nabízí Harry, koupil jsem jí od něj fungl novou za 400,- Kč a ještě k tomu byly oba kryty hlavice (černej a stříbrnej), takže jsem si mohl vybrat... Díky Harry
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
- PAJA
- Nováček

Tak vkládám slíbené fotečky.PAJA píše:Čus, to s¨větlo s těma bodovkama mám. Sehnal jsem ho na vráči za 400stovky a ještě řadičku z FoFo 2 za 600 a vypadá to skvěle. Sice tam mám osmičku závit a na páce je 10ka, ale i tohle se podařilo vyřešit a drží jako originál. Už mám nějaké fotky, tak je sem zkusím pak dát, at víte, jak to vypadá.Fireice píše:Taky jsem o něm přemýšlel.Jen by bylo dobrý sem hodit někou tu fotečkuKluci hoďte sem něco... Jo a prý jsou i osvětlení na fofo co maj bodová světla na čtení.Ještě jsem to neviděl.Fotka a popis by mi pomohl v inspiraci. Zatim dík a čau

Ještě to nafotím za světla.
Ford Focus combi, 1.8 16V, rok 11/99 tmavě modrá metalíza.
- Fireice
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- TDCi
- Nováček

Niečo ohľadom montáže som našiel na poľskom webe.Je to síce montáž do Felície ale do FoFo to bude podobné.
http://skoda.autokacik.pl/pages/zrobsam ... lampka.doc
http://skoda.autokacik.pl/pages/zrobsam ... lampka.doc