Jaké dospělé auto?
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké dospělé auto?
korozi hran dveri trpi FF1 vFL a FF1 FL , reznou vsechny dvere jak predni tak zadni a víko a zalezi jestli to jezdilo v solených oblastech . dale co se karoserie tyka , neco se zinkuje a neco ne , mel jsem tady ránu o strom , oloupany bok nereznul , ale na strese byla liška , takze to ze celou kastli ponoří do lázne tak to asi ne .
jinak bych doporil take benzin ale s co nejmensim najezdem protoze kdyz to bude mit treba 180tkm (levna varianta ) tak stejne zacne vyzadovat investice nez kdyz koupis neco s 30-40-50t km . a hlavne pri najezdu cca 15t rocne jsi na 180t za 8 let a to co te bude cekat za 8let u druhe varianty te pri prvni variante ceka v brzke dobe a je jen na kazdem jestli kdyz si koupi nove auto chce hned do nej cpat a jezdit do servisu . ale samozrejme auto s tak nizkým najezdem je drazsi v porizeni .
jinak bych doporil take benzin ale s co nejmensim najezdem protoze kdyz to bude mit treba 180tkm (levna varianta ) tak stejne zacne vyzadovat investice nez kdyz koupis neco s 30-40-50t km . a hlavne pri najezdu cca 15t rocne jsi na 180t za 8 let a to co te bude cekat za 8let u druhe varianty te pri prvni variante ceka v brzke dobe a je jen na kazdem jestli kdyz si koupi nove auto chce hned do nej cpat a jezdit do servisu . ale samozrejme auto s tak nizkým najezdem je drazsi v porizeni .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- No Name
- Pokročilý
Ford Focus I Comfort 5dv. 1.6 Duratec 100PS

BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT

BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT
- Wall-e
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
není to tajné. koupil jsem to jako 4 roky staré auto na tachometru měl cca 105tis. což je taková ta obvyklá cifra, ale bylo to z nejakého menšího fleetu, se serviskou (bylo to v ALD automotive) a zdálo se mi že stav tomu nájezdu odpovídá. za ty dva roky co ho mám jsem najezdil cca 25tis, a investice byly zimní i letní pneu (při koupi to bylo na mizerných zimních), letos z jara přední brzdy, ted pujdou zadní bzrdy. A jinak běžná údržba - olej, filtry, ostřikovač, stěrače, dezinfekce a kontrolaklimatizace. Z větších výměn, který mě asi budou čekat během následujích let to vidím na rozvody (tušim, že se mají udelat pri 150tis) a spojku (o které začínám pochybovat). Ted jsem byl na technický, bez známosti a napsali jen slabou vůli v uožení kol, jinak vše ok.jeo1969 píše:Jen tak vyzvídám jestli to není tajné, krátkou servisní zprávu na co si vypomeneš kolik najeto při nákupu a co bylo
..den poté..?
- madbugie
- Zkušený
na jáááá keine schade, nebojej se s tim autičkem jezdili nemeckej pan duchodce do lííídlu a v nedeli do kostela... echt jako nove...
No Name - stať sa môže ale v cenovej kategorii v ktorej je nuteny pohybovat sa Jeo je to asi nereálne...
ale tuším tu bol niekde v inzeráte ten Fokiho tunený bledomodroslivkovofialový kombík (teda asi už odtunený
) s podobnými parametrami... ak sa nemýlim, len teda dízel no... 115 k ale to je ten z tých novších...
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 14&t=21493
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... us/8164520

No Name - stať sa môže ale v cenovej kategorii v ktorej je nuteny pohybovat sa Jeo je to asi nereálne...
ale tuším tu bol niekde v inzeráte ten Fokiho tunený bledomodroslivkovofialový kombík (teda asi už odtunený

http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 14&t=21493
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... us/8164520
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

modrá je dobrá ale iba ako farba auta

- Wall-e
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
no právě že uplne keine shade to nebylo. Na zadním blatníku je znát, že bylo kapku bouchnutý a přelakovaný, čož ani nepopírali a odpovídala tomu i nižší cena oproti srovnatelným autům. No ale bez ohledu na původ jsem proste spokojenej... Nedělám si iluze, že informace co se dozvíš při koupi jsou pravda a nic než pravda, ale to tak proste dneska bohužel je a řeší se to v jiných vláknech....
- No Name
- Pokročilý
Já vím o jednom hezkém kousku. Rok 2003, 1.6 EFi Duratec 100k, Comfort + digi klima, najeto poctivých 117.500km, koupeno v ČR jako nové, jeden majitel, nehavarované, reálná cena cca 85.000,-Kč, na prodej by bylo......ale nevím čím bych pak jezdil...? 

BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT

BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT
- Wall-e
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
za utržené peníze už by byla dobře vybavená koloběžka, třeba s vlekem, ne? 

- No Name
- Pokročilý
Na naše šotolinové cesty je koloběžka špatná, leda že by začali dělat s odpruženou vidlicí...

Takhle budu muset omladit kolo, stejně to tak dopadne, že budeme jezdit do práce na kole... Už jsem si vybral nové, ale zase pitomec značku, která jako jediná nedává slevy...

Takhle budu muset omladit kolo, stejně to tak dopadne, že budeme jezdit do práce na kole... Už jsem si vybral nové, ale zase pitomec značku, která jako jediná nedává slevy...

BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT

BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT
- Wall-e
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
sorry na OT, ale kolobežku s obdpružením jsem ted o víkendu viděl na Kleti. Mají půčovnu, nahoře si jí pujčíš sjedeš s Kleti dolu na parkoviště a tam jí vrátíš.
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no predsa tym RS500...No Name píše:Já vím o jednom hezkém kousku. Rok 2003, 1.6 EFi Duratec 100k, Comfort + digi klima, najeto poctivých 117.500km, koupeno v ČR jako nové, jeden majitel, nehavarované, reálná cena cca 85.000,-Kč, na prodej by bylo......ale nevím čím bych pak jezdil...?

- No Name
- Pokročilý

BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT

BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem objevil auto přesně podle fokiho
. Podívejte se sem, co vy na to? Volal jsem tam a je k dispozici. Nadhodil jsem že si to kompletně nechám prověřit u CEBIA ... původ, km, odcizení ... neměli s tím nejmenší problém. Foki pojď si příští sobotu udělat výlet. Sešli by jsme se v Praze. Co ty na to?
http://www.actlitomerice.cz/detail.php?car=BV70/10

http://www.actlitomerice.cz/detail.php?car=BV70/10
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Přihazuji VIN WF0NXXGCDN2T17932