Koho jsem to zdravil vcera na Jizni spojce smerem od Barrandovskyho mostu? Pamatuji se RZ s pismenem J tj. nekdo z Vysociny? Bylo to FFII po FL hatchback, barvu bych si tipnul na nejakou cervenou/bordo...
Z krajniho leveho pruhu jsem zahlidl v krajnim pravem pruhu Fofo a tak jsem te predjel a pozdravil blinkrama a ty jsi odpovidal (aspon doufam ).
To jsem byl já. Jel jsem z Plzně, kam jsem odvezl přítelkini s našim mimi k prarodičům, sám jsem se vracel do Brna.
Chtěl jsem tě dohnat, ale vím, že v tom úseku jsou kamery a nechtěl jsem to riskovat.
V něděli jsem jel přes Prahu a Baranďák tam i zpět a v obou směrech jsem potkal ČLENA. Při cestě tam to byl také modnrý kombík (mk2 po faceliftu s Titánkovýma kolama) si mě nevšiml ani když jsem na něj blikal a ze strany mával - čekali jsme oba na semaforu před baranďákem.
A na cestě zpět jsem potkal tebe ;o)))
Nakazil jsem i přítelkyni a oba po cestě koukáme na značny všech fordů, jestli náhodou nejsou klubové ;o)))
No radar resp. mereny usek tam je, ale je tam 80tka a ty jsi jel kolem 70ti . Ja chvilku cekal, ze se priblizis, ale pak jsem zrychlil na 80 dle GPS, natukal to do tempomatu a valil domu. Ja najizdel od Strakonicky a zrovna predjizdel a v tom jsem zahlid klubaka ob dva pruhy, tak jsem predjel a vratil se pred tebe.
Už jsem jednou v tomhle úseku minul odbočku na Brno a tak jsem jel raději pomaleji (exit na Brno je tam strašně krátkej). Každopádně jsi můj první potkaný klubák, co reagoval ;o) Však klubovou značku mám teprve měsíc.
Ale je vidět, že v Praze ja vás hodně, udělám si jeden výlet a potkám hned dva z vás a to jen Prahou projíždím.
Jo jo, koukal jsem k tobě do galerky a tempomat je super věc. Používám ho skoro pořád, není nad konstantní jízdu bez obav jestli náhodou nepřekračuju rychlost, nebo nejedu zbytečně pomalu...