Palivovy filtr
- richisan
- Zkušený
-
- Nováček
Re: Palivovy filtr
To pelen,mrkni na petrol.cz a budeš čumět jakou jsem měl tenkrát pravdu ohledně přimrdávání pojebaného meřa do nafty,jak jsem napsal technici říkaj max 5%,ale EU a piče"prominte mi ten název,ale nic vhodnějšího mne nenapadlo" zelené tlačí na pilu a tak tam co nevidět bude toho hnoje ještě víc přitom jakejsi vědec napsal,že zásoby ropy i při rostoucí spotřebě vystačí i našim vnukům,tak proč taková panika s rostlinama ktery maj skončit v žaludku a ne v motoru prostě já říkám do hajzlu s EU a hlavně ze zelenejma zmrdama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ford focus 1,8i 11/2002 black panther.
-
- Nováček
Palivový filter naopak?
Po výmene palivového filtra mam pocit že auto stratilo výkon, nemôže to byť tým že mi ho tam namontoval opačne ako má biť? A nedá sa nejak zistiť či je tam správne aby som nemusel lahať pod auto?
- richisan
- Zkušený
V prvom rade si daj do podpisu info o svojom tatosovi, inac ti nikto asi moc neporadi...
- h4gis
- Nováček
Palivový filtr 16.16v 1998
Zdarec, měl bych na vás otázku, kde je schovaný palivový filtr? 

1.6L Zetec-S/Duratec EFI (100PS) Pacific Green
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=27038
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=27038
- miki21
- Test driver
Hledej šmudlo
zespoda vedle nádrže

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
a kdo mi poradi kde ma filtr 1,6 16V 2006 ?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Test driver
Nema ziadny predpokladam 

- postak
- Test driver
Ha zrada
Šel jsem ke kámošovi do velkoskladu koupit si kabinový filtr a překec jsem se, že chci palivový. Tak hned na mě, že teda co vůbec chci. Tak jsem hned objednal oba, palivový i kabinový.
Dneska auto na zvedáku, a filtr nikde. Na ironickou otázku Fokiho, už jsem našel nejspíš otázku. Můj ff prostě palivový filtr nemá
Ptám se možná blbě, ale proč
Podle přečtění těch 14 stran tady, mi příjde že, ff1 benzín ho měl, tak teda nechápu proč ho nemá ff2 benzín.

Dneska auto na zvedáku, a filtr nikde. Na ironickou otázku Fokiho, už jsem našel nejspíš otázku. Můj ff prostě palivový filtr nemá

Ptám se možná blbě, ale proč

- miki21
- Test driver
úspora hmotnosti? 

Fofo II 1,8 16v modrá combi
-
- Nováček
Jaky pouzit palivovy filtr na Focus II 1,6 TDCi 66kW ten stary ma toto oznaceni UFI 9659010880. Tak jsem se chtel zeptat jestli mi bude vyhovovat toto http://eshop.autokelly.cz/catalog.aspx# ... SD=0|ST=0| nebo si mam koupit neco jineho?
- Dav
- Nováček
To repu:Jestli jsi mel UFI, tak ten Filtron ti tam nebude sedet, bo UFI je od r.v. vozu 9/2005 a u toho Filtronu mas napsane do 9/2005.
Kup si ten stejny, viz.
http://www.prag-info.cz/_shop/index_.ph ... gi_detail=
nebo
Jo a jen tak mimochodem, Filtron je nejvetsi shit a u palivaku se nema setrit
Kup si ten stejny, viz.
nebo
Jo a jen tak mimochodem, Filtron je nejvetsi shit a u palivaku se nema setrit

- postak
- Test driver
Dav každého věc je, jaké součástky na své auto použije, ale zajímalo by mě, kde jsi přišel na to, že Filtron je ten největší shit
Máš nějaké osobní zkušenosti
Nebo jsi znalý problematiky
Filtron dodává pro spoustu automobilek filtry už do výroby, tzn. že auta vyjíždějí už z linek s filtry Filtron a nemáš o tom ani šajn, poněvadž je na nich většinou uveden výrobce auta. Nejdřív si prosím ověř informace a pak piš.
P.S. Taky nemám rád poláky, ale jen proto, že jde o polskou firmu nebudu tvrdit, že ten a ten výrobek je shit. Sorry za OT.

Filtron dodává pro spoustu automobilek filtry už do výroby, tzn. že auta vyjíždějí už z linek s filtry Filtron a nemáš o tom ani šajn, poněvadž je na nich většinou uveden výrobce auta. Nejdřív si prosím ověř informace a pak piš.
P.S. Taky nemám rád poláky, ale jen proto, že jde o polskou firmu nebudu tvrdit, že ten a ten výrobek je shit. Sorry za OT.
- TreboR
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Dobry den, mel bych jednu takovou otazku, na kterou uz mam po precteni vlakna predbeznou variantu opdovedi
Jednou jsem byl v service a ptal jsem se tech chlapu na palivovy filtr, kdy se ma menit a jestli uz to mam udelat, nejdriv koukali, kde by mohl byt, pak jeden tam vlez, podival se na to a rek, ze se menit vubec nema... i tehdy mi to prislo divny, ted uz jsem skoro jisty. Co tim myslel, ze se meni po hodne kilometrech nebo to byl takovy "odbornik"? (je to benzin) Jinak jak jsem si to vlakno prosel, myslim, ze uz za chvili bude potreba vymeny - 102tis. najeto a jestli byl meneny nekdy - nevim.
Sorry za mozna hloupou otazku, jsem zacatecnik (19 let)
a to auto je mamky, jen s tim obcas jezdim a snazim se o to jaksi starat
provadim udrzbu (vymenit zarovky, umyt, vysat a tak
)
Ted se chystam vymenit kabinovy (trochu to tahne prachem, kdyz se zapne vetrani) a vzdychovy, protoze bude nejspis strasne spinavej, uz od koupi jsme najeli nejakych 30000 a jak na tom byl pred tim, take nevim. To jsem se tehdy jeste vubec nevyznal a nedival jsem se na to.
Jinak pred nejakou dobou (asi pulrok zpatky) jsme vsichni (ja, mamka, bratr vsechny s docela cerstvymi ridicaki (rok) a prvni auto v zivote vubec
) zaznamenali, ze to auto zacalo nejak hur tahnout a plynovy pedal je jaksi mekci, nez byl. Nedavno jsem si vsiml jeste, ze na jedne rovince, kde jsem driv obcas jel i 110 ted tech 110 fizicky nedosahnu, to vzdalenost na to nestaci (proste nestihnu se natolik zrychlit) a na pedal slapu priblizne stejne a to nikdy do podlahy. Bude to nejspis filtry, ze? Jak vzduchovym tak i palivovym? Nebo muze byt jeste neco?
Predem moc dekuji za rady!!!

Sorry za mozna hloupou otazku, jsem zacatecnik (19 let)

Ted se chystam vymenit kabinovy (trochu to tahne prachem, kdyz se zapne vetrani) a vzdychovy, protoze bude nejspis strasne spinavej, uz od koupi jsme najeli nejakych 30000 a jak na tom byl pred tim, take nevim. To jsem se tehdy jeste vubec nevyznal a nedival jsem se na to.
Jinak pred nejakou dobou (asi pulrok zpatky) jsme vsichni (ja, mamka, bratr vsechny s docela cerstvymi ridicaki (rok) a prvni auto v zivote vubec

Predem moc dekuji za rady!!!
Focus 1.4 16V 55kW, r.v. 2004