26.6. Čeladná, golfové hřiště
- Anduril
- Test driver
26.6. Čeladná, golfové hřiště
S kym jsme se dnes potkali na parkovisti u golfu na Celadne? Byl to Postak?
Tmavosedy FF2.

-
- Junior
- postak
- Test driver
Re: 26.6. Čeladná, golfové hřiště
Halooo halooo, byl jsem to já
Neměl jsem moc času, žena už čekala v autě docela dlouho a já mezitím ohlížel tvé fofo.
To byl mazec, jak jsem odbočil na parkoviště a vidím focuse a říkám si, ty woe, to je náhoda, ještě aby tak měl podložky pod SPZ tak mě jebne a fakt že jo
Byli jsme na koních. Ty na kole co
S kým si tam byl
S nějakých kámošem
A kam až jste dojeli 

Byli jsme na koních. Ty na kole co

- Anduril
- Test driver
Jj, byl jsem s kamosem na kole, Celadna, Trojanovice, Pustevny po Knizeci a pak zpet podobnou cestou. Mame takovy plan, ze postupe vyjedem co nejvice beskydskych hor, zatim teda mame akorat Lysou a Pustevny
Vcera jsem ale byl na kole u Moravice, od Hradce n. M. po Kruzberk a zpet..velmi prijemne pojezdeni.
Jak jsme prijizdeli na parkoviste, tak uz jsem si rikal, ze to nebude jen tak, kdyz nekdo drepi za mym autem
Jsem si rikal, ze to asi budes ty, podle te barvy, kol a folii. Vypada to dohromady pekne

Jak jsme prijizdeli na parkoviste, tak uz jsem si rikal, ze to nebude jen tak, kdyz nekdo drepi za mym autem

Jsem si rikal, ze to asi budes ty, podle te barvy, kol a folii. Vypada to dohromady pekne

- postak
- Test driver
Díky za pochvalu
Fakt nakonec ani nelituju že mám ty 15" kola, protože mi to celkem sedí. Navíc jsem zahladil zadek stržením nápisu FOCUS a vypadá to tak čistě. Koupil jsem si 4ks černých krytek Ford na středovou díru na kola, tak to snad během týdne přehodím. Budu muset sundat ale všechna kola, takže nejsem zase tak hrrr.
No já jezdím od nás z Třince skoro denně 30 km trasu, Třinec-Javorový, je to tady zdejší vrchol, cca 1000m.n.m. a dělám to čistě kondičně. Nahoru 15 km do kopce a pak sešup dolů. Dolů je to celkem adrenalin, rychlost dolů přes 60km/h. Já právě ráno sundal nosiče a byl jsem jen tak na rychlo ošplouchnout auto. Žena má v levé ruce zánět šlach, takže teď s ní nikde na kolo moc nemůžu. Je to asi 2 týdny zpátky, co jsme podobnou trasu jeli na kole taky.
Jinak k tomu klečení u tvého auta, díval jsem se, co to tam máš za rouru. Chtělo by to narovnat co
A pak jsem studoval Piccola, jak to sedí v té vydlabané díře a po sondě jsem velmi rád, že jsem šel do příčníků Thule.
Navíc když používám Thule 591, tak to všechno náramně sedí. 
Jo a ještě mě zarazilo, proč nemáš levý nosič otočený po směru jízdy a máš to namontovaný opačně
Koukni na mou fotku z Kozlovic

Jinak k tomu klečení u tvého auta, díval jsem se, co to tam máš za rouru. Chtělo by to narovnat co

Jo a ještě mě zarazilo, proč nemáš levý nosič otočený po směru jízdy a máš to namontovaný opačně

- Anduril
- Test driver
Jeden ProRide byl opacne proti smeru, abych se dostal k tomu knofliku.. protoze neni muj, tak jsem to nechtel predelavat na druhou stranu. Takhle to bylo nejjednodussi.
Piccolu mam zadarmo, takze mi ani tak nevadi, jak blbe tam sedi a navic i za jizdy chrasti (asi zamky). Jenze neber to za ty prachy
Thule by bylo idealni, ale na to kolo jednou za cas a v zime na lyze jednou za cas mi to staci.
Koncovka neni pravda uplne podle mych predstav. Je to origo ford, ale v katalogu nikde nebyla, nevedel jsem, jak bude vypadat. Mozna ji nekdy trochu seriznu do rovna, ale uz jsem si celkem zvykl
Javorovy trochu znam. Na kole jsem tam projizdel jednou v ramci jednoho amaterskeho mtb zavodu. Beskydy mam celkem slusne projezdene. 30km denne, to mas slusne, to ja zas tolik nejezdim:) Kdysi, kdyz jsem nebydlel v Ove, tak se to dalo, ale tady, nez se nekam clovek vymota mimo mesto, tak me to ani nebavi.
Piccolu mam zadarmo, takze mi ani tak nevadi, jak blbe tam sedi a navic i za jizdy chrasti (asi zamky). Jenze neber to za ty prachy

Koncovka neni pravda uplne podle mych predstav. Je to origo ford, ale v katalogu nikde nebyla, nevedel jsem, jak bude vypadat. Mozna ji nekdy trochu seriznu do rovna, ale uz jsem si celkem zvykl

Javorovy trochu znam. Na kole jsem tam projizdel jednou v ramci jednoho amaterskeho mtb zavodu. Beskydy mam celkem slusne projezdene. 30km denne, to mas slusne, to ja zas tolik nejezdim:) Kdysi, kdyz jsem nebydlel v Ove, tak se to dalo, ale tady, nez se nekam clovek vymota mimo mesto, tak me to ani nebavi.
- postak
- Test driver
Tak to je fajn, žes mě hodil takhle do obrazu
Já to nemyslel zle nemysli si. Jen jsem se potěšil, že mám nosiče Thule a vůbec. Trochu mě taky překvapila tva SPZ, že tam máš eMko, tj. Olomoucký kraj ne
No denně, abych byl přesnější, resp. ob den, vždy když je žena na odpolední tak těch 30 km dám, někdy si zajedu i víc

No denně, abych byl přesnější, resp. ob den, vždy když je žena na odpolední tak těch 30 km dám, někdy si zajedu i víc

- Anduril
- Test driver
SPZ je jen cislo, to neni dulezite
Tak jestli jezdis obcas po Beskydech, na kole nebo autem, treba se zas potkame

Tak jestli jezdis obcas po Beskydech, na kole nebo autem, treba se zas potkame