Já ho taky mám doma, radši, co kdybych ho ztratilSkubi píše:no já jsem adrenalista a tak ho mám pořád doma v origoš forďácké složce i se serviskou

Pridej si sledovani ve svem nastaveni profilu. Od doby, co to tu Damon napsal, ze to ma nastaveno, jsem si to nastavil take. Po presmerovani mi chdi upozorneni z emailove adresy na mobil. Priprav se ale na to, ze je to dost casto a budes muset hodne cistit svou emailovou adresu.ihrdlick píše:2 Damon a Foki: už jsem se na to ptal Damona, ale šlo by, že bych nesledoval jenom novou odpověď v daném tématu, ale přímo sledovat napsání nového příspěvku v dané kategorii? Díkes
Pelene, asi si nerozumíme. Já to myslel tak, že je třeba kategorii "motor" a když někdo napíše nové téma, třeba "výměna spojky", tak mi to přijde na email, že někdo vymyslel nové téma.pelen píše:Pridej si sledovani ve svem nastaveni profilu. Od doby, co to tu Damon napsal, ze to ma nastaveno, jsem si to nastavil take. Po presmerovani mi chdi upozorneni z emailove adresy na mobil. Priprav se ale na to, ze je to dost casto a budes muset hodne cistit svou emailovou adresu.ihrdlick píše:2 Damon a Foki: už jsem se na to ptal Damona, ale šlo by, že bych nesledoval jenom novou odpověď v daném tématu, ale přímo sledovat napsání nového příspěvku v dané kategorii? Díkes
Přestě tak!!! Taky možnost, akorát můj "problém" je ten, že jsem on-line asi už 3 měsíce. Se tak nějak vždycky zapomenu odhlásitbofi píše:Ivane nevím jestli rozumím o co ti jde , ale když na počáteční stránce fóra klikneš na odkaz "Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy " tak tam ti vyskočí všechny příspěvky .I ty , které si viděl i ty , o kterých ještě nevíš , že někdo napsal. Asi sem se trochu zamotal , ale globálně vzato by to mělo být to pravé ořechové![]()
.Ale na email to chodit nebude , a to je asi to co by si chtěl , že?
Já vím nezapomněl jsem.Taď jsem byl 3 dny mimo a jěště začínáme stěhovat firmu což mi zabírá dost času.Kouknu na to ale nevím nevím.ihrdlick píše:2 Damon a Foki: už jsem se na to ptal Damona, ale šlo by, že bych nesledoval jenom novou odpověď v daném tématu, ale přímo sledovat napsání nového příspěvku v dané kategorii? Díkes
jiri píše:Ahoj, mám takový zajímavý návrh. Jestli by nebylo dobrý na úvodní (hlavní) stránku lépe vyznačit fórum (přijde mi že je dost ztracené v tom levém panelu).
Na hlavní stránku přidat i jiné věci jako např: Přidejte se do klubu dle barvy vašeho vozu. Objednejte si klubové podložky pod registrační značku (aby jsme se všichni poznali), samolepky, trička (případně Přispějte...).
Když vidim na hlavní stránce nápis vrakoviště, bazar - to na první dojem asi moc nepřidá (neříkám aby to tu nebylo, ale může to být někde bokem). Ale E-shop je super věc, to jo. Protože když já jsem se sem poprvý dostal, tak jsem vůbec nevěděl, že existuje nějaká Blue group až po dlouhém prohlížení jsem narazil na klubové téma. Aby když přijde nějaký nováček hned viděl co by pro něj mohlo být zajímavé (důležité).
Protože jak to tu sleduju vizitky jsou celkem hotové a určitě noví členi budou.
Co vy na to? Je to jen takovej blbej nápad.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 1 host