... a ani se nemusí ta střední vyndavat ven, akorát trochu pak zabírá kufr. Pak je ale místa pro 4 osoby habaděj. Na zadních sedačkách si nikdo nestěžuje

. Já taky řešil dilema kombi nebo C-max. Ani nevím co rozhodlo, věděl jsem výhody a nevýhody, ale když jsem si sednul do Maxe, tak mě vzala ta vzdušnost všude kolem, celkový posez stylem "kolena při sezení směřují spíše dolů, než nahoru", což je pro mne mimořádně pohodlné. Ať je to vzdálenost a velikost předního okna, nebo opravdu dost široká nastavitelnost výšky sezení. Prostě mě víc vzal. Tak jsem mu na druhou stranu musel odpustit větší náklon v zatáčkách oproti kombi, ale sedí jinak pěkně. Kufr je vyšší, ale kratší. Do kombi toho naložíš víc. Nevím, já ho vybral vyloženě intuicí, prostě mě osobně sednul a hotovo.

. Někdo řekne - C-max je zbytečný auto, ale pak se sveze a říká - "hele, není to přední okno nějak daleko ode mě? Hmm, to je zajímavý". A pak si sedne za volant a říká - "hele, ta řadička je nějak vysoko, hmm, to je dobrý - zdá se mi, že s tím autem jezdím odjakživa"

. Teď jsem si uvědomil, proč jsem ho koupil. Je to přesně proto, že když jsem se poprvé svezl, tak si říkám -
s tímhle autem jako bych už dávno jezdil. A to je přesně vlastnost u aut, kterou mám rád.
Jo a barvu jsem si Bohužel vybrat nemohl... ale děsně moc se mi líbí Max v černé. S pěknými koly a tmavšími okny jde opravdu o designově jiné auto, než mám já. Ale to nikomu neříkejte, kdyby se to dozvěděl můj Max, tak by mi nedovolil podřadit při předjíždění