http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... us/7978285

Nakolik se to nakonec schválně vyšplhá, kdo to bude chtít získat.
  Nakolik se to nakonec schválně vyšplhá, kdo to bude chtít získat.  

cozeNo Name píše:Tak ten náš je prodaný...A kde se prodal? Jasně, na Kladně...
Takže až tu bude, dám vědět...

Zatím to vypadá tak na srpen a pak ho máme ještě vystavovat, to byla podmínka při prodeji vozu...
 na kladne je vystavena  RS 500
  na kladne je vystavena  RS 500  

To by je museli zabavit dealerům, kteří je měli dostat...
  To by je museli zabavit dealerům, kteří je měli dostat...  Dvě chtějí údajně jako novinářské...
  Dvě chtějí údajně jako novinářské... 

a jedno si chce koupit přímo Ota (Sedláček) - marketingový ředitel, který má teď klasické bílé RS. Tak jsem zvědav, jak to s těmi počty nakonec bude... ještě že to naše už má zákazník pod zálohou...
   a jedno si chce koupit přímo Ota (Sedláček) - marketingový ředitel, který má teď klasické bílé RS. Tak jsem zvědav, jak to s těmi počty nakonec bude... ještě že to naše už má zákazník pod zálohou...

jachacha my budem mit v kladne RS500cizaa píše:Teprve BUDE!!!
 kazdej vecer se tam k nemu budu chodit kochat pred spanim
 kazdej vecer se tam k nemu budu chodit kochat pred spanim   

aspon že to budemít dvojité zamykání
 aspon že to budemít dvojité zamykání 

PRODÁNO
 PRODÁNO

ono neni moc dobrý udělat ze závodního auto 4x4 jelikož pak trpí ta tyč co spojuje náhon zadních kol a při vysoké zátěži se bohužel může zlomit viděl jsem to v telce,jak přestavovali závodní auto,spojili i zádní nápravu jeli to testovat a prásk ta tyč se ulomila a už to byla jen předohrabka...Jirbor píše:Už tak váží o 100 kilo víc než ST, radši měli srovnat váhu s ST a ne tak nacpat veškeréDavidZ píše:No kdyby to udelali 4kolku tak je to pecka, takhle je to jen strasne predrazeny RS.
možné luxusní věci co kde našli, prostě trochu nekompromisněji, +50koní víc a o 100kg méně to by už asi bylo na

PRODÁNO
 PRODÁNO

.
. 
...asi ano...přestavovali závodní auto,spojili i zádní nápravu jelito testovat...

PRODÁNO
 PRODÁNO

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host