3.4.2010 Praha-Brno dopoledne
- tony1
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
3.4.2010 Praha-Brno dopoledne
Dobré deň,
dneska dopoledne cestó z Prahe jedo a kókám na kolem jedóci káre a co nevidim. Krásné fokus HB v něm ledi,ale to neni podstató myho veprávěni.
Kdež ož vidim ff tak mě nenapadlo nic chetřéšiho než kóknót na to plastovó podznačko a co vidim,napsany bily na černym to co majó snad všeci na kárách toď teho portálo.Celé roztřesené z náhlyho setkáni s takovó vzácnosťó chetno po telefóně a začno fotit jak smyslo zbavené.
Belo tak krásně že slunko pchalo do oči jak bába do bochte takže se nekolek fotek jaksi nepovedlo kromě toď té kteró se pokosim pře mym nevelkym oměni natlačet do teho kompjutro aď se take kóknete a připadně poznáte které z Vás to bel nebo bela.
Dófám ze se ti ledi nezlobijó že sem je fotil a že mě hneď neprásknó v čim sem jel já protože to zatim skrévám pod poklečkó jelekož teprv dávám dohromade potřebny formalite abech muhl konečně vechotnat to svobodnó jizdo v káře od teho pana Forda.
Šťastnó cesto a hodně najetéch kilometru bez nehod přeje z hané tony1
Kdebe temo nekdo neruzoměl tak na požádáni bech se pokosel o překlad do češťene.
Pro znalce Prahy doplňeny fotky...
dneska dopoledne cestó z Prahe jedo a kókám na kolem jedóci káre a co nevidim. Krásné fokus HB v něm ledi,ale to neni podstató myho veprávěni.
Kdež ož vidim ff tak mě nenapadlo nic chetřéšiho než kóknót na to plastovó podznačko a co vidim,napsany bily na černym to co majó snad všeci na kárách toď teho portálo.Celé roztřesené z náhlyho setkáni s takovó vzácnosťó chetno po telefóně a začno fotit jak smyslo zbavené.
Belo tak krásně že slunko pchalo do oči jak bába do bochte takže se nekolek fotek jaksi nepovedlo kromě toď té kteró se pokosim pře mym nevelkym oměni natlačet do teho kompjutro aď se take kóknete a připadně poznáte které z Vás to bel nebo bela.
Dófám ze se ti ledi nezlobijó že sem je fotil a že mě hneď neprásknó v čim sem jel já protože to zatim skrévám pod poklečkó jelekož teprv dávám dohromade potřebny formalite abech muhl konečně vechotnat to svobodnó jizdo v káře od teho pana Forda.
Šťastnó cesto a hodně najetéch kilometru bez nehod přeje z hané tony1
Kdebe temo nekdo neruzoměl tak na požádáni bech se pokosel o překlad do češťene.
Pro znalce Prahy doplňeny fotky...
Naposledy upravil(a) tony1 dne 08.04.2010 21:55, celkem upraveno 1 x.
- jakub1984
- Nováček
Re: 3.4.2010 Praha-Brno dopoledne
zdárek tony1, potřeboval bych překlad:-))jo jinak jsem jel k fokimu do budějic na pravidelný servis, řídila přítelkyně
(tady jela ještě pomalu
je tam 50) jinak jsem si nevšimnul, že co za náma jelo
pokud by si mě předjel a pozdravil, mohl jsem tě taky probliknout xenonama

Fofo II 2009 combi 1,8 benzín, 92 kW
- J-K
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Já temo rozumém celkém fajné
Jo a kde přesně Praha-Brno to je? Není to v Praze uplně na začátku čili na Spořilově?? Jestli jo, tak po tom mostě co je v pozadí jsem chodil 9 let do školy
..haha parádní fotka

Jo a kde přesně Praha-Brno to je? Není to v Praze uplně na začátku čili na Spořilově?? Jestli jo, tak po tom mostě co je v pozadí jsem chodil 9 let do školy

Je: Ford Focus 5dv, 1.6Ti-VCT 77kw, r.v. 2015 - Black Panther
Byl: Ford Focus 5dv, 1.6 74kw Zetec, r.v.2002 - Moondust Silver -- Fofogalerie

- jakub1984
- Nováček
jj je to na spořilově směr nahoru na chodov na D1, hned ten první most po sjezdu z jižní spojky. fotky se povedla jen co je pravda 

- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
- tony1
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Dobré deň chlapco,jakub1984 píše:zdárek tony1, potřeboval bych překlad:-))jo jinak jsem jel k fokimu do budějic na pravidelný servis, řídila přítelkyně(tady jela ještě pomalu
je tam 50) jinak jsem si nevšimnul, že co za náma jelo
![]()
![]()
pokud by si mě předjel a pozdravil, mohl jsem tě taky probliknout xenonama
![]()
jel sem chvilo za vama a pak zme se eště viděle o kósek dál kde ste mě s panimámó brale z leva a já sem na tebe kenol rokó a tes na mě mesim take mávnol.Belo to to střibrny dlóhy auto s tó zelelenó papirovó převozkó.Seděl za volantem takové dobře stavěné chlápek s brélema na repáko,tak to sem bel já.Ja a nebel to fokus ja,belo to to větši.
Jelekož sem neměl odvaho postit koně tak sem jel pomalo,ale ta tvoja panimáma temo grajdala řádně na chrtáň jelekož ste během vteřene bele v pr.eli.
Ja a eště sem na vás bliknol světlama jenom tak z heco.
Ja a te xenone só nádherny,neboj se kókal sem na ně.
- jakub1984
- Nováček
tony1 - a pokračoval jsi potom po D1?jo panímáma občas tomu dává pořádně počudit
, v praze to ještě jde, ale potom na dálnici vždy nejezdí dle předpisů
fokal - včera jak jsem jel zpět od fokiho, tak na spořilovský dolů by měla být podle značek 50 už pouze pro nakládáky, ale jelikož tam často měří, stejně jsem kolem té 50 jel

fokal - včera jak jsem jel zpět od fokiho, tak na spořilovský dolů by měla být podle značek 50 už pouze pro nakládáky, ale jelikož tam často měří, stejně jsem kolem té 50 jel

- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem si nevšminul, že je to tam jen pro náklaďáky, že by nově?
Tam se ta 50 z kopce stejně nedá moc dobře dodržet 

ST150
- J-K
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo asi je to tam nově. Dneska jsem tam jel a je tam 50 jen pro náklaďáky
Nevim jak nahoru...

Je: Ford Focus 5dv, 1.6Ti-VCT 77kw, r.v. 2015 - Black Panther

- tony1
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
jakub1984 píše:tony1 - a pokračoval jsi potom po D1?jo panímáma občas tomu dává pořádně počudit, v praze to ještě jde, ale potom na dálnici vždy nejezdí dle předpisů
![]()
Ja,jel sem dom na moravo k Olomóco.
Belo nádherně,žádná bóračka ani snih.Tak sem si ožéval pohode.
- tony1
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Volný překlad:
Dobrý den,
dnes dopoledne cestou z Prahy jedu a koukám kolem sebe na projíždějící auta a co nevidím.Krásné auto značka Ford focus HB a v něm sedící řidička a spolujezdec,ale to není podstatou mého vyprávění.
Když jsem uviděl ff tak mě napadlo podívat se na podznačky jestli náhodou není majitel členem ford-focus.cz. Zjistil jsem že ano. jelikož vím že někteří členové ff fotí své kamarády napadlo mě to samé a auto jsem vyfotil.
Byl krásný slunečný den už od rána a díky sluníčku které svítílo téměř proti nám se mi několik fotek nepovedlo kromě této kterou se pokusím při mé nevelké zkušenosti s pc Vám ukázat aby jste zkusili poznat koho z Vás jsem vyfotil.
Doufám zároveň s prezentací na fóru že se majitel zmiňovaného auta nebude zlobit že jsem fotky sveřejnil a zároveň doufám že nebude prozrazeno v jakém autě jsem jel jelikož zatím vyřizuji všechny formality abych mohl konečně vychutnat svobodnou jízdu v automobilu zn.FORD
Šťastnou cestu a hodně najetých kilometrů bez nehod přeje z hané tony1.
Kdyby někdo nerozuměl hanáčtině tak se mu na vyžádání pokusím text přeložit......
Dobrý den,
dnes dopoledne cestou z Prahy jedu a koukám kolem sebe na projíždějící auta a co nevidím.Krásné auto značka Ford focus HB a v něm sedící řidička a spolujezdec,ale to není podstatou mého vyprávění.
Když jsem uviděl ff tak mě napadlo podívat se na podznačky jestli náhodou není majitel členem ford-focus.cz. Zjistil jsem že ano. jelikož vím že někteří členové ff fotí své kamarády napadlo mě to samé a auto jsem vyfotil.
Byl krásný slunečný den už od rána a díky sluníčku které svítílo téměř proti nám se mi několik fotek nepovedlo kromě této kterou se pokusím při mé nevelké zkušenosti s pc Vám ukázat aby jste zkusili poznat koho z Vás jsem vyfotil.
Doufám zároveň s prezentací na fóru že se majitel zmiňovaného auta nebude zlobit že jsem fotky sveřejnil a zároveň doufám že nebude prozrazeno v jakém autě jsem jel jelikož zatím vyřizuji všechny formality abych mohl konečně vychutnat svobodnou jízdu v automobilu zn.FORD
Šťastnou cestu a hodně najetých kilometrů bez nehod přeje z hané tony1.
Kdyby někdo nerozuměl hanáčtině tak se mu na vyžádání pokusím text přeložit......
- jakub1984
- Nováček
díky za překlad a přidané fotky
jinak podle těch fotek si to tam postupně vybavuju, tu alfa (jak nás v kopci předjížděla) si pamatuju, my jenom měli strach z té "50" a proto jsme se táhli za kamionama
až budeš mít komplet auto, nezapoměn nahrát foto 

- tony1
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem vše dopiloval do konce.Takže tady je snad vše podstatné (kromě podznaček)foceno zatím mobilem.
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 73&t=20325
Při našem setkání jsem ještě měl zelenou převozku....
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 73&t=20325
Při našem setkání jsem ještě měl zelenou převozku....