tak budte radi ze zijete na slovensku : tady je dotaz na homologacni oddeleni ohledne schvaleni alternativních kol .Ne_RAY píše:1/ zaplatim 33 eur FORD ucet, vyplnim ziadost a dostanem vypis alternatyvnych rozmerov, mas tam aj tel. c. pan ti to potvrdi ze nie je problem s 19" na focus st od roku 2006, s vypisom alternativnych rozmerov idem na policiu kde si to za 10 eurovy kolko dam dopisa do technicaku3/ANO, ja som nikdy netvrdil opak to ty si take nieco naznacoval, a toto je druhy sposob ako dostat 19ky z RS na auto oficialne, nakolko mi staci hocijkay certifikat dokonca ty si sem dal nejake od TOMASONA
ale snazil si sa prirovnat, tak to teraz neprekrucaj tak ako mas vo zvyku
a skoncil som s tebou aj s touto temou nemienim tu dalej s tebou stracat cas, myslim ze kto chce pochopi kto nie tak ten bude dalej hrat blba
Ale už to prodává pěkně dlouho tak to tam má určitě "nevhodnou" cenucizaa píše:Tak a UŽ DOST, nebo vás všechny zmlátím jako prodejce tohodle kousku:
http://www.sportovnivozy.cz/8137-ford-f ... brno-lesna
Prej "nevhodný dárek", no nenakopali byste takovýho člověka, kterýmu dáte RS pod stromek a on bude ofrňovat?!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů